• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Jokić se na srpskom zahvalio Beogradu! Širok osmijeh na licu zbog čestitke pored Save!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski košarkaš Nikola Jokić radosno odgovarao na pitanja tkom konferencije, a izlaganje počeo na srpskom.

 nikola jokic se zahvalio zbog podrske iz srbije Izvor: Youtube/House of Highlights/instagram/belgradewaterfront/printscreen

Najbolji košarkaš na planeti pokazao je Minesoti da se šampionski Denver nije predao! Nikola Jokić je senzacionalnom partijom svoju ekipu odveo do pobjede na gostujućem terenu, a zatim je zablistao i na konferenciji. Kada je čuo pitanje na srpskom razvukao je širok osmijeh, a zatim se zahvalio!

Tom prilikom Nikola Jokić prokomentarisao je detalj sa kule u Beogradu na vodi, gdje je na led ekranima uz njegovu fotografiju bila i čestitka za treću MVP titulu. "Vidio sam, vidio sam. Stvarno, hvala puno! Nisam očekivao. Znači, kako da ne. Cijeli Beograd je vidio, vjerovatno. Zahvaljujem se, ko god je zaslužan", rekao je Nikola Jokić i brzo se okrenuo komentarisanju utakmice. Pogledajte snimak nastao u Beogradu, u čast Nikole Jokića.

"Što se tiče utakmice, mnogo bolja energija, mnogo bolja agresivnost, bili smo brži i pametniji u većini utakmice, nismo imali toliko izgubljenih lopti iz kojih bi oni mogli lako da daju poene. Pogađali smo šuteve, kreirali smo otvorene šuteve, skakali smo dobro u odbrani. Kolektivno jedna sjajna utakmica za nas. Nadamo se da će i u nedjelju biti isto tako", dodao je srpski košarkaš.

Podsjećamo, Nikola Jokić i Denver će u noći između nedjelje i ponedjeljka imati priliku da na Minesotinom terenu izjednače na 2:2 u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije. Srpski košarkaš i tada će biti glavni adut svog tima, a svi navijači Denvera se nadaju da će još jednom prikazati partiju koja će rivale ubijediti da je najbolji košarkaš na svijetu u ovom trenutku. Ukoliko im to nije jasno nakon tri MVP priznanja u posljednje četiri sezone!

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:26
Nikola Jokić nacrtao pobedu Denvera preko Mareja
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC