• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda u "Pioniru" dočekuje Partizan

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Važnu odluku Crvena zvezda saopštila na zvaničnom sajtu.

 crvena zvezda igra u pioniru finale aba lige Izvor: MN PRESS

Košarkaški klub Crvena zvezda donio je odluku o finalnim utakmicama ABA lige protiv Partizana! Crveno-bijeli će se u finišu sezone preseliti u hali "Aleksandar Nikolić", odnosno nekadašnji Pionir i u dvorani manjeg kapaciteta dočekati najvećeg rivala!

Nakon što se u regionalnoj košarci danima i nedjeljama spekulisalo oko toga gdje će lider ligaškog dijela organizovati mečeve za titulu u ABA ligi, od klupskog rukovodstva stigla je potvrda da se Zvezda seli na drugi kraj grada. Kao jedan od razloga za tu odluku, crveno-bijeli navode i bolju atmosferu na utakmicama, odnosno "pravu" prednost domaćeg terena za koji su se borili čitave sezone.

"KK Crvena zvezda Meridianbet obavještava javnost da će prve dvije finalne utakmice plej-ofa ABA lige u kojima je domaćin, organizovati u hali 'Aleksandar Nikolić'. Prve dvije utakmice finala igraju se u ponedjeljak 13.05. 2024. godine u 20:30 časova kao i 15.05.2024. godine u 19:30. Odluka kluba da utakmice finala organizuje u dvorani u kojoj naš tim trenira tokom cijele sezone, a u kojoj je u kontinuitetu od početka Plej-ofa regionalne lige, vezana je za činjenicu da je hala 'Aleksandar Nikolić' PRAVI domaći teren za naš tim za koju smo se uprkos brojnim preprekama izborili tokom ligaškog dijela sezone, uz atmosferu sa tribina koja je već godinama zaista uvijek bila veliki vjetar u leđa generacijama igrača Crvene zvezde. Zbog kapaciteta dvorane, kao i broja sezonskih karata, dnevnih karata neće biti u slobodnoj prodaji. KK Crvena zvezda Meridiabnet želi da se zahvali još jednom svim navijačima koji su uz ekipu i klub tokom cijele sezone i zamoli sve navijače na maksimalno razumijevanje u narednom periodu, kao i veliku podršku ekipi i treneru Janisu Sferopulosu, kako bismo svi zajedno stigli do cilja i važnih pobjeda! Klub će takođe organizovati i postavljanje video bimova oko dvorane 'Aleksandar Nikolić', a o svim detaljima uz vrlo precizne informacije i instrukcije oko ulaska u dvoranu i rasporeda sjedenja, klub će se oglasiti tokom vikenda... Do pobjede sa nama TI!", navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Finalna serija Crvene zvezde i Partizana igraće se do tri pobjede, a crno-bijeli neće mijenjati dvoranu u kojoj igraju. Nakon dva meča pred navijačima Zvezde u Pioniru treća utakmica igraće se u Beogradskoj areni, gdje će na programu biti i četvrti meč, ukoliko bude potrebe. Eventualna majstorica, odnosno peti meč u seriji, takođe će se igrati pred navijačima Zvezde.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC