• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahović poslao poruku Nikoli Jokiću: Dušan osvojio trofej, pa počeo priču o NBA (VIDEO)

Srpski fudbaler Dušan Vlahović nada se novim uspjesima košarkaša Nikole Jokića.

 Dušan Vlahović poslao poruku Nikoli Jokiću Izvor: instagram/vlahovicdusan

Fudbaleri Juventusa osvojili su Kup Italije pobjedom nad Atalantom, a strijelac je jedinog gola u finalnom meču bio je srpski fudbaler Dušan Vlahović. Nekadašnji napadač Partizana zatresao je mrežu u ranoj fazi meča i svom timu donio trofej, a poslije meča bio je oduševljen  zbog uspjeha. najavio je još trofeja, ali i pomenuo Nikolu Jokića.

Srpski fudbaler osvrnuo se na dešavanja u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu, odnosno na polufinalnu seriju Zapadne konferencije u kojoj Denver i Minesota odmjeravaju snage. Nikola Jokić dominira protiv Minesota Timbervulvsa, nedavno mu je uručen i treći MVP trofej, a podršku je dobio i od fudbalera Juventusa.

"Želio bih da pošaljem poruku Jokiću. Nadamo se da će pobijediti u šestoj utakmici i da će proći u polufinale, da će igrati protiv Dalasa ili Oklahome", rekao je srpski fudbaler u prvoj izjavi nakon osvajanja Kupa Italije. Pogledajte njegov razgovor za medije nakon utakmice u kojoj je bio heroj:

Srpski fudbaler osvojio je prvi trofej u italijanskom fudbalu, nakon četiri koja je prigrabio kao igrač Partizana na početku karijere. "Teško mi je da pričam u ovom trenutku, ovo je moj prvi trofej, emotivan sam. Nadam se... Ne, ne nadam se, siguran sam da nije posljednji. Veoma sam srećan", istakao je Vlahović.

Dušan je ove sezone na pet mečeva u Kupu Italije postigao dva gola, a u prvenstvu je bio jedan od najefikasnijih igrača lige. Na 31 meču u Seriji A postigao je 16 golova i zauzima drugo mjesto na listi strijelaca. Prvoplasirani je neprikosnoveni Lautaro Martinez sa 24 pogotka, dok će Vlahović u finišu sezone pokušati da ostane ispred Viktora Osimena koji ima 15 golova u prvenstvu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC