• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teodosić je drugi najbolji dodavač u istoriji! Za Hrvata je samo on ispred Srbina: Moram ovo da kažem

Za čuvenog hrvatskog košarkaša Roka Lenija Ukića je Miloš Teodosić među najboljim asistentima u istoriji...

 Roko Leni Ukić o Milošu Teodosiću Izvor: Printscreen/YouTube/podcast inkubator/MN press

Miloš Teodosić je drugi najbolji dodavač svih vremena. Ispred je samo Medžik Džonson! Ovo je izjava koju je dao čuveni hrvatski košarkaš Roko Leni Ukić (39). Za njega je srpski plejmejker u samom vrhu i oduševljen je partijama koje pruža čak i sada sa 37 godina u dresu Crvene zvezde.

Dobio je pitanje o srpskom asu i imao je samo riječi hvale. O njegovoj izjavi tek će da se priča. "Teodosić je jedan od najtalentovanijih evropskih plejmejkera protiv kojih sam ikada igrao. Ovo moram da kažem, znam da će da vam zvuči čudno ova moja izjava, ali želim da kažem. Za mene je Miloš, drugi najbolji dodavač svih vremena na svijetu, u istoriji", rekao je Ukić u podkastu "Inkubator".

Možda će vas zanimati

Nastavio je da "sipa" pohvale na Teov račun. "On je igrač koji nije atletičan, nije mogao da radi toliko stvari sa prodorima, kao većina nekih drugih poput recimo Džejsona Kida. Ali, toliko vidi koraka unapred. Nije Lebron, koji napravi prvi korak, pa je kompjuter. Vidjeti nešto što niko ne vidi. Uzmite njegove najbolje poteze, šta je sve vidio na terenu. Ne znam da li troje ljudi u istoriji to može da vidi. To je neko moje mišljenje za njega. Ne čudi me što sa tim znanjem o igri, talentom, da sada u poznim godinama. Na nekom nižem nivou, igra dvadesetak minuta u ekipi koja je u donjem dijelu tabele Evrolige, može to sa pola gasa, nije nešto na šta je navikao, tako da me to ne čudi."

Priznao je i da ove godine nije pratio igre Partizana i Zvezde u Evroligi. "Nisam pogledao nijednu utakmicu ni jednih ni drugih u Evroligi ove sezone. Nisam očekivao ni više ni manje, jer me nisu interesovali. Gledao sam Zvezdu protiv Splita. Nisam ništa gledao u Evroligi", zaključio je Roko Leni Ukić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC