• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Atamana srušio policajac na pod! Skandal pred F4 Evrolige, trener terao djecu i žene, pa nadrljao

Ataman se obračunavao sa navijačima, tjerao je ženu i djecu iz hotela jer su došli u opremi Fenerbahčea, a potom ga je oborio na pod policajac.

 Policajac oborio Atamana na pod Izvor: Twitter/esraoovic/Screenshot

Panatinaikos i Fenerbahče sastaju se u petak u polufinalu fajnal-fora Evrolige (18.00) u Berlinu, a dva dana uoči meča došlo je do velikog skandala. Za njega su krivi organizatori u Njemačkoj, kao i navijači Fenerbahčea, koji su došli u hotel u kome je smještena ekipa Panatinaikosa i tako su odmah počele čarke.

Navijači su vrijeđali Ergina Atamana, koji im je uzvratio i terao ih iz hotela, a burno je reagovao i njegov košarkaš Matijas Lesor. I nije to bilo sve, pošto se u sve na kraju umiješala i policija. Dok je Ataman uzvratio svojim sunarodnicima (čak i ženama i djeci), koji navijaju za klub koji nikada nije trenirao i sa kojim je uvijek gajio rivalitet, u sve se umiješao i jedan policajac koji je oborio Turčina na pod.

Ataman je tek tu poludio, nije mogao da vjeruje šta su organizatori i sama Evroliga dozvolili, a nakon svega su mu se izvinili (čak i ambasadori i političari), što je i prihvatio u pokušaju da smiri nevjerovatne tenzije koje vladaju pred utakmicu. Ali, sigurno će ga ove stvari posebno motivisati.


"Čekao sam lift sa svojom porodicom, polcajac me je gurnuo i onda sam završio na zemlji. Policija bi trebalo da nas štiti. Grubo me je odgurnuo. Postoje snimci i svjedoci incidenta. Naš predsjednik, ministar spoljnih poslova i naša ambasada u Berlinu su obaviješteni o ovome", rekao je Ergin Ataman koji važi za jednog od najkontroverznijih trenera u evropskoj košarci, a po senzibilitetu se poklapa i sa vlasnikom Dimitrisom Janakopulosom.

Podsjetimo, Panatinaikos i Fenerbahče igraju prvi meč polufinala fajnal-fora u petak, dok se odmah poslije toga u 21.00 igra i drugi meč između Real Madrida i Olimpijakosa. Finale je na programu u nedjelju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC