• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lesora držali da ne krene na navijače! Haos pred fajnal-for Evrolige, pojavio se snimak iz drugog ugla

Pogledajte neprijatne scene u Berlinu gdje su navijači Fenerbahčea vrijeđali igrače Panatinaikosa, a najviše je to pogodilo Matijasa Lesora.

 Sukob Atamana i Lesora sa navijačim Fenerbahčea Izvor: Twitter/gazzetta.gr/Screenshot

Fajnal-for Evrolige igra se od petka u Berlinu, međutim i prije nego što su mečevi počeli - došlo je do ozbiljnih tenzija. Košarkaši grčkog Panatinaikosa verbalno su napadnuti ispred svog hotela u prestonici Njemačke pošto je neko "dojavio" navijačima turskog Fenerbahčea gdje će biti smješteni njihovi protivnici.

To je veoma razljutilo Ergina Atamana koji se "obračunao" sa navijačima ispred hotela, ali nije bio i jedini. Veoma se iznervirao i sjajni francuski centar Matijas Lesor koji nije mogao da veruje šta se dešava uoči najvažnijeg meča sezone za njegovu ekipu. Burno je reagovao kada je video da ga navijači Fenerbahčea očigledno vređaju, tako da je krenuo i da se obračuna sa njima i ne dozvoli im takvo ponašanje.

Srećom po njega, prisebniji su bili drugi igrači Panatinaikosa, tako da su zadržali Lesora i nisu mu dozvolili da ode u pravcu navijača Fenerbahčea, nego direktno u hotelsku sobu. Pogledajte kako su izgledale ove napete scene u Berlinu, a meč nije ni počeo:


Podsjetimo, Panatinaikos i Fenerbahče sastaju se u petak od 18 časova, dok se odmah poslije toga u 21.00 igra i drugi meč polufinala fajnal-fora između Real Madrida i Olimpijakosa. Finale je na programu u nedjelju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC