• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zek Ledej odlazi iz Partizana!? Ljubimac navijača dobio "jaču" ponudu, Željko sklapa novi tim?

Jedan od miljenika navijača Partizana mogao bi da ode iz kluba tokom ljeta.

 Zek Ledej bi mogao napustiti Partizan Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

Jedan od najboljih košarkaša Partizana Zek Ledej (30, 202 cm) mogao bi ovog ljeta da napusti tabor crno-bijelih, prenose italijanski mediji. Ledej je već tri sezone u Partizanu i prethodnog ljeta bio je blizu odlaska, međutim dogovorio je dvogodišnju saradnju poput kapitena Kevina Pantera. Ipak, to nije prepreka za rastanak, vjeruju Italijani.

Interesovanje za njega pokazala je Olimpija iz Milana, za koju je već igrao u sezoni 2020/21, kada su bili čak i na fajnal-foru. Informaciju je lansirao Đuzepe Malaguti, jedan od poznatijih "insajdera" italijanske košarke, koji je na Tviteru nagovijestio da se sprema njegov povratak. Ledej je po ukusu trenera Mesine, a veruje se da bi u Milanu zamijenio Johanesa Fojtmana sa kojim će se "manekeni" rastati vrlo brzo.

Navodno, Ledeju je ponuđena veća plata od one koju ima u Partizanu, a Olimpija je već pokazala visoke ambicije jer je praktično potpisala već nekoliko igrača za narednu sezonu. Prije svih stigao je Dimitrijević, dok se očekuje da vrlo brzo ozvaniče saradnju i sa Nibom i Bolmarom.

Ostaje da se vidi i da li je Ledej zainteresovan da ostane u Partizanu i četvrtu sezonu zaredom, gdje je ljubimac navijača. Čini se i da se u Humskoj sprema rekonstrukcija jer su već otišli Kaboklo, Kaminski, Doužer i Jaramaz, dok još nije poznato da li će Naneliju biti ponuđen novi ugovor. Nije do kraja jasna situacija ni oko Kevina Pantera koji je došao zajedno sa Zekom Ledejom iz Olimpije, a imao je signale da bi volio da se oproba u NBA ligi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC