• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gdje je Zek Ledej? Nije na treningu Partizana! Željko Obradović: Obaviješten je da dođe u utorak

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Željko Obradović potvrdio da Zek Ledej nije trenirao pred meč sa Olimpijakosom u Evroligi.

 zek ledej nije dosao na trening partizana oglasio se zeljko obradovic Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Otac košarkaša Partizana Zeka Ledeja preminuo je 16. marta, a klub je dozvolio igraču da otputuje u Sjedinjene Američke Države kako bi bio uz njega u posljednjim danima. Prema riječima Željka Obradovića, Ledej je trebalo da se pojavi na treningu pred meč sa Olimpijakosom u utorak od 11 časova, međutim to se nije desilo.

"Svi su zdravi. Zek Ledej nije na treningu, nisam ga ni ja vidio", rekao je Željko Obradović i potom objasnio da je košarkašu prenijeto kada treba da dođe u Beograd.

“Situacija je takva da je on obaviješten da je u utorak ujutru trebalo da dođe na trening. To je bio prvi trening poslije Podgorice, ali nije došao. Mislim da je imao nekih problema sa letovima, ali pravo da vam kažem to je posao ljudi iz kluba, ne moj. Ja se bavim ovim ovdje", dodao je trener Partizana misleći na trening i pripremu utakmice sa Olimpijakosom, jednom od tri preostale u ligaškom dijelu sezone Evrolige.

Što se tiče meča protiv Olimpijakosa (četvrtak, 20.30) u "Areni", Obradović ističe da njegov tim ima iskustvo iz prvog meča sa crveno-bijelima, iz kog bi trebalo da izvuku pouke, ali da je jasno da je grčki velikan "napravljen za najveće domete" i to pokazuje učinak trenera Jorgosa Barcokasa.

"Očekuje nas posao, da čitamo njihovu odbranu. Biće dosta preuzimanja, biće dosta protoka lopte u napadu. Oni su tim koji igra veoma strpljivo i dosta toga se odigra u samoj završnici napada. Kada to govorim, mislim na izuzetnu realizaciju u posljednje tri-četiri sekunde napada. To znači da ćemo morati da igramo odbranu 24 sekunde i da budemo spremni na to. Tu negdje leži ključ utakmice", objasnio je "Žoc".

Partizan ima skor 14-17 kao i još tri ekipe koje se nadaju mjestu u plej-inu (Olimpija, Valensija i Efes), a vrlo lako bi moglo da se dogodi da na kraju odlučuje međusobni skor, čak i koš-količnik. Na sve te detalje i Obradović ne obraća pažnju pripremajući svoj tim za posljednja tri izazova u regularnom dijelu, vjerovatno u pokušaju da rastereti igrače. "Sve je moguće. Zato treba da razmišljamo samo o svakoj sljedećoj utakmici. To je jedini način. Znamo otprilike ko je sve tu od timova, kalkulacije postoje. Iskreno, nisam se bavio time, jer mislim da treba da vodimo računa o sebi i da treba da odigramo naredne tri utakmice maksimalno", naglasio je on.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:49
Željko Obradović
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

(MONDO - M.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC