• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Panteru ne leži ova uloga kod Željka! Vladimir Micov: Veliki pad Partizana ove sezone

Vladimir Micov komentarisao je igre Partizana ove sezone i ističe da su crno-bijeli slabiji nego prošle godine. Posebno se dotakao i Kevina Pantera.

 Vladimir Micov o Partizanu i Kevinu Panteru Izvor: TV Arena sport/Screenshot/MN Press

Bivši reprezentativac Srbije Vladimir Micov kritikovao je partije Crvene zvezde ove sezone zbog prevelikog oslanjanja cijelog tima na Miloša Teodosića (37), a nije štedio ni Partizan. Gostujući u emisiji TV Arena Sport, Micov je priznao da "mnogo manje prati košarku od kada je u penziji" i da zbog toga možda nije pravi sagovornik na ovu temu, ali je iznio mišljenje o crno-bijelima kojima prije svega zamjera na nekonstatnosti.

"Ono što sam vidio, poredeći sa prošlom sezonom, ta konstantnost je veliki problem. Očigledan je minus što nemaju čistog plejmejkera, ali opet to su dobri igrači i ne slažem se ocjenom da je ono bio 'sticaj okolnosti' sa Real Madridom (poraz u plej-ofu nakon 2:0 u seriji poslije tuče u Madridu, prim. aut.)", rekao je Micov u emisiji "U obruču" kod Edina Avdića i Nenada Kostića.

"Od toga da nisu zamalo nisu otišli na fajnal-for do toga da se bore za deseto mjesto i plej-in, što je samo zbog novog formata. To je veliki pad Partizana. Kevin Panter? Šta da mu zamjeriš... Ne krije se, nekad uđe, nekad ne uđe. Ima malo drugačiju ulogu u Partizanu za koju ja lično mislim da mu ne leži. Trebalo bi da se drži svoje igre. Ovo što se traži da igra 'pik en rol' ga troši, nije takav igrač, nema prava rješenja, samo mora da se nađe uloga i bolje je kad više šutira", objasnio je Micov.

Izvor: MN PRESS

Nekadašnji srpski košarkaš dobro poznaje Pantera, sa kojim je igrao u Olimpiji iz Milana, a tada je sa njima u timu bio i Zek Ledej koga Micov veoma poštuje: "Ledej i Panter su uhvatili kontinuitet u Partizanu, a ako to radiš ne možeš da ostaviš traga. Ledej je prije stalno mijenjao klubove. Pokazao se sada, ima veliku minutažu i ima malo problema ako čuva brže četvorke, ali kada šutne, odigra leđima, ima dobru energiju. Naravno, ima oscilacija i kod njega. Opet, nerealno je da se igraju sezone bez greške. Dvije utakmice odigraš na Balkanu i na meti si", dodao je Micov.

Takođe, Vladimir Micov je rekao i da mu se ne sviđa što je Dubai "ušao" u ABA ligu i Evroligu: "Dubai? Loše... Geografski opet, kao Makabi. Ne razumijem ta putovanja, gdje Krka da ide u Dubai? Vidio sam te finansije, putovanja, ja mislim da će da naprave drim-tim, ali igraće Evrokup. Ne moraš ni da napraviš rezultat, a biće u Evroligi. Priča se da li zaslužuju Zvezda ili Partizan, a onda dođe Dubai i baci pare na sto. Mogu da dovedu sve najbolje igrače i plate štagod", objasnio je.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC