• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se Tristan Vukčević: Ja sam odlučio da odem iz Partizana - plaćeno je obeštećenje za mene

Tristan Vukčević je postigao prve poene u NBA ligi i to u "srpskom Čikagu", a govorio je i o odluci da ode iz Partizana.

 Tristan Vukčević o prvim poenima u NBA Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Tristan Vukčević je pomalo neočekivano usred sezone napustio Partizan i stigao u NBA, a prethodne večeri upisao je i svoje prve poene "preko bare". U pobjedi Vizardsa nad Čikagom (107:105), Vukčević je postigao šest poena (dvije trojke) uz tri skoka, a poslije susreta je poručio da se jako lijepo osjećao u "najvećem srpskom gradu" van Srbije.

"Stvarno sam srećan zbog povjerenja koje mi je ukazao trener. U Evropi je bilo teško, a sada moram u potpunosti da promijenim stil igre, s obzirom na to da se ovdje igra drugačija košarka. To mi ne predstavlja problem, za sada idem dan po dan i što više budem igrao biću sve bolji", zaključio je Vukčević u razgovoru za RTS.

Uz poruku da ne zna šta će se dešavati sa njegovim ugovorom na kraju sezone, objasnio je da je isključivo njegova odluka da ode iz Partizana:

"Dobro, opet je plaćeno obeštećenje Partizanu. To je bila moja odluka. Htio sam da dođem ovdje. Ne znam koji je plan dalje, ja idem dan po dan za sada i vidjećemo šta i kako", poručio je samouvjereni centar uz poruku da se sasvim brzo uklopio u NBA sistem.

Pogledajte i njegove prve poene u NBA ligi, gdje je još ljetos igrajući na pripremama Vašingtona pokazao da ima "mekanu ruku" i da samo još može više da napreduje:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC