• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan prodao igrača u NBA! Talentovani košarkaš u SAD, a crno-bijelima novac

Autor Haris Krhalić

Tristan Vukčević se seli u najjaču košarkašku ligu na svijetu.

 Tristan Vukčević ide u NBA ligu Izvor: MN PRESS

Košarkaš Partizana Tristan Vukčević karijeru nastavlja u NBA ligi, nakon što je Vašington odlučio da iskoristi svoje pravo i odvede ga u najjaču košarkašku ligu na svijetu!

Vukčević je tokom tekuće sezone nastupio na 12 mečeva Evrolige i igrao je prosječno nešto više od devet minuta po meču. Bilježio je 4,2 poena i 2,3 skoka, a u rotaciji Željka Obradovića nije uspio da se izbori za veću ulogu. Što se tiče regionalnog takmičenja, Tristan je nastupio na 14 mečeva, uz prosjek od 10,9 poena i 3,6 skoka po utakmici. Ipak, od početka januara do sada odigrao je samo jedan meč u ABA ligi.

"Doskorašnji prvotimac Partizana Mozzart Bet, draftovan je prošlog ljeta od strane Vašington Vizardsa, za koje je nastupao tokom NBA ljetne lige. Njegov NBA klub, iskoristio je sada otkupnu klauzulu, čime je omogućeno da Tristan odmah zaigra u najkvalitetnijoj ligi na svijetu. Dvadesetjednogodišnji košarkaš je u redove crno-bijelih došao tokom sezone 2021-22, a u godini za nama, bio je dio tima koji je osvojio titulu šampiona ABA lige i igrao četvrtfinale Evrolige. Propisano obeštećenje za Tristana Vukčevića je prema ranije postignutom dogovoru podijeljeno između Partizana Mozzart Bet i Real Madrida, Tristanovog prethodnog kluba. Tristane, hvala na svemu i srećno", navodi se u objavi Partizana na društvenim mrežama.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC