• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko Obradović pred Barselonu: Nema razloga za kalkulacije

Autor Nemanja Stanojčić

Željko Obradović razgovarao je sa novinarim pred put u Barselonu.

 Zeljko Obradovic izjava pred Barselonu Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Ulazi se polako u završnicu ligaškog dijela Evrolige, ostalo je još samo šest kola do kraja i Partizan će uraditi sve da se nađe u doigravanju. Trenutno je na 11. mjestu sa skorom 13-15 koliko ima i Valensija koja drži posljednju poziciju koja vodi u plej-in. Iza su Armani, Bajern i Efes sa po 12-16 što znači da nema prostora za kalkulacije i opuštanje.

U narednom kolu tim Željka Obradovića gostuje Barseloni, trenutno drugoplasiranom timu u elitnom takmičenju (19-9), svjesni su svi težine zadatka u "Blaugrani". Potvrdio je to i iskusni stručnjak pred put u Španiju. "Čeka nas tim koji ima veliki kvalitet, igra veoma dobro ove godine, među glavnim favoritima je za fajnal-for i za titulu. Ako se vraćamo na prvi meč, ništa se nije bitno promijenilo. Oni imaju stravičan kvalitet, biće potrebno da se odigra fantastično za povoljan rezulat", počeo je Obradović.

Dobre vijesti su stigle kada je u pitanju zdravstveni bilten. "Svi su okej, male, sitne probleme imammo, ništa zabrinjavajuće. Svi su trenirali. Svi će biti u konkurenciji za sastav"

Jedno od pitanja bilo je u vezi potencijalnih kalkulacija. "Nemamo razlog za to, idemo iz meča u meč, imamo gostovanje, pa igramo četiri od pet mečeva kući, idemo postepeno. Ima duplo kolo poslije Barselone. Nikada nije dobro kalkulisati, imaćemo jasnu situaciju pred kraj. Treba da se borimo i da ostanemo do kraja u borbi za taj plej-in turnir."

Od narednih šest utakmica četiri se igraju u Areni. "Logično je da voliš da igraš pred svojom publikom i da ne putuješ. I u Milanu je bilo naših navijača, kao i u Čačku, sa tog aspekta navijača imali smo izvanrednu podršku. Domaći teren je domaći teren i znači da nema putovanja i za navijače", zaključio je Obradović.



Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:19
Željko Obradović izlazak na teren
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC