• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan zbog njega zaratio sa Miškom! Jam Madar više nije srećan u klubu

Autor Dragan Šutvić

Izraelski plejmejker mogao bi da ode iz Fenerbahčea već u toku sezone.

 Jam Madar želi da napusti Fenerbahče  Izvor: MN PRESS

Bivši plejmejker Partizana Jam Madar mogao bi da napusti Fenerbahče već u toku ove sezone, prve od svog odlaska iz Partizana u Instabul. Prema pisanju izraelskog portala "Sport 5", Madar nije zadovoljan statusom kod novog trenera Šarunasa Jasikevičijusa, jer ima značajno manju ulogu nego kod prethodnog šefa, Dimitrisa Itudisa.

Takvu situaciju mogao bi da iskoristi Hapoel Jerusalim, tim koji je donedavno vodio srpski stručnjak Aleksandar Džikić, sada selektor Gruzije. "Hapoel se okrenuo Madaru i Fenerbahčeu sa ciljem da pokuša da realizuje transfer košarkaša već ove sezone", objašnjeno je.

"Uz to, postoji i kompleksna politička situacija za izraelskog igrača koji igra u Turskoj u sjenci rata. Veliki izazov biće ubijediti Madara, koji je potpisao veliki ugovor sa Fenerbahčeom na dvije godine i želi da igra u Evroligi. Jerusalim zaista ima plan da učestvuje u najjačem takmičenju, ali u ovom trenutku to ne može da ponudi Madaru i pokušava da ga ubijedi da napravi "korak unazad radi koraka unaprijed", radi svog ličnog napretka.

Madar je pod Itudisovim vođstvom rješavao utakmice, protiv Partizana je bio tragičar, protiv Real Madrida bio je heroj, ali sada je daleko od takve uloge. U prethodne tri utakmice, protiv Monaka, Panatinaikosa i Reala, igrao je po dva, osam i pet minuta.

U Jerusalimu su svesni da im šanse nisu velike, ali se nadaju da će uspjeti, posebno zbog toga što Madar u nastavku ove sezone neće moći da igra u Evroligi ni za jedan drugi tim, ali bi mogao da nastupi u FIBA Ligi šampiona, u kojoj registracija košarkaša traje do 1. aprila.

Podsjetimo, Madar je bio važan igrač Partizana dvije godine, dao je doprinos osvajanju ABA lige pod vođstvom Željka Obradovića, a onda je iznenadio mnoge kada je prošlog ljeta otišao. Zbog tog transfera, Partizan je prekinuo saradnju sa menadžerom Miodragom Miškom Ražnatovićem.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC