• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aleksandar Vučić se oglasio zbog Jokića: "Da svima pokažemo ko je nepobjediv!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Najbolji igrač NBA lige Nikola Jokić nastupiće za Srbiju na Olimpijskim igrama.

 Aleksandar Vučić se zahvalio Nikoli Jokiću što će igrati na Olimpijskim igrama Izvor: MN PRESS

Košarkaška reprezentacija Srbije napada zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, a u timu selektora Svetislava Pešića biće i najbolji igrač na planeti - MVP NBA lige Nikola Jokić. Centar iz Sombora odlučio je da se stavi na raspolaganje nacionalnom timu, a tu vijest sa mnogo radosti dočekao je i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji ga je nedavno zamolio da igra za reprezentaciju.

Sada se predsjednik Srbije oglasio na društvenim mrežama i tom prilikom prokomentarisao je odluku najboljeg igrača Denver Nagetsa. Jokić se poslije dvije godine vraća u nacionalni tim, nakon što je propustio Mundobasket na Filipinima, a Srbija je u njemu dobila pojačanje koje je stavlja u red prvih favorita za medalju.

"Veliko hvala najboljem igraču na planeti i veliko hvala svim drugim srpskim reprezentativcima. Kakve god rezultate postigli u Francuskoj, Srbija će biti uz vas. Samo želim da vam kažem, da se cijela Srbija nada da pobijedite najjaču američku reprezentaciju svih vremena. Da pokažemo svijetu ko je najbolji i ko je nepobjediv. Živjela Srbija", napisao je na Instagramu predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Pogledajte objavu:

Olimpijske igre u Parizu biće prilika da Nikola Jokić osvoji drugu medalju u seniorskoj košarci sa nacionalnim timom. Prije osam godina u Rio de Žaneiru reprezentacija Srbije poražena je od SAD u finalu Olimpijskih igara i prigrabila je srebrnu medalju. To odličje bilo bi veliki uspjeh i ovog ljeta, a nastavio bi se kontinuitet medalja sa prethodnog Svjetskog prvenstva.

Podsjećamo, Nikola Jokić ovog ljeta ima malo više slobodnog vremena jer sa Denverom nije stigao do završnice NBA lige. Nikolin tim poražen je u polufinalu Zapadne konferencije, a Jokić je ubrzo stigao u Evropu - prvo da prati konjičke trke, a zatim i da vrijeme provede na svom omiljenom mjestu, raftingu u Republici Srpskoj.

(MONDO, D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Ako je predsednik Srbije morao moliti Mađara da igra za Srbiju , umjesto da jaše kobile, stvarno smo dno

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC