• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grk isprozivao novo pojačanje Zvezde: Vidio sam šta je napisao i za šta se žalio

Jorgosu Barcokasu nije se dopalo ono što je Ajzea Kenan poručio poslije odlaska iz Olimpijakosa.

 Jorgosu Barcokasu nije se dopala poruka Ajzea Kenana Izvor: Stefanos Kyriazis / Zuma Press / Profimedia

Ajzea Kenan (33) pojačao je Crvenu zvezdu i potpisao je dvogodišnji ugovor sa crveno-bijelima. Nosiće iste boje dresova, pošto je prethodne dvije godine proveo u Olimpijakosu.Iz Grčke dolazi u Srbiju, a njegova poruka nije se dopala Jorgosu Barcokasu. Treneru sa kojim je sarađivao u Pireju.

Priznao je to grčki stručnjak i javno. "Jedan od igrača koji je napustio naš tim je prije nekoliko dana imao objavu u kojoj se zahvalio navijačima i rekao da je 'ponosan na sve što je ostvareno u prethodne dvije godine, da je dao srce na terenu, onoliko koliko mu je dozvoljeno'. To je napisao", rekao je Barcokas.

Odmah je nastavio da obrazlaže šta mu je zasmetalo. "U toj objavi poslije odlaska je baš to stavio u prvi plan, da je dao onoliko koliko mu je dozvoljeno. Praktično se žalio zbog minutaže. U tom saopštenju bio je zahvalan klubu, saigračima, navijačima. Možemo da nađemo hiljadu primjera kako funkcioniše košarka", ljut je bio Barcokas.

Amerikanac je na svom Instagram nalogu okačio poruku zahvalnosti. Između ostalog tu je napisao i sljedeće. "Na početku sam znao da moram da osvojim neke od vas, ali ako me poznajate onda znate da mi izazovi daju gorivo i da nikada ne bježim od izazova. Sada svi znate gde je moje srce i znate da sam dao sve što sam mogao. Kada mi je to bilo dozvoljeno. Vi ćete uvek imati posebno mesto u moj srcu. Ljubav i poštovanje imam za vas i ovo nije zbogom, već samo vidimo se kasnije", poručio je Ajzea.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC