• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teo i Kalina da vode, Amer da pogađa! Crvena zvezda je sklopila tim, sad se samo čeka bomba za kraj!

Autor Nikola Lalović

Crvena zvezda ima skoro kompletan tim za narednu sezonu. Čeka se samo ako se otvori prostor za neku pravu bombu.

 Crvena zvezda sklopila tim za narednu sezonu čeka se bomba Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda reda pojačanja, produžava ugovore sa igračima i djeluje da će kraj juna dočekati sa spremnim timom za narednu sezonu Evrolige. Posljednje pojačanje u nizu je Nikola Kalinić, a sada deluje da je tim gotov, osim možda jedne ili dvije pozicije.

Trener Jarnis Sferopulos zna sa čim će raspolagati u narednoj sezoni u ABA i Evroligi, a vrlo je malo znakova pitanja. Vidjećemo šta će biti sa pozicijom pleja i sa četvorkom, ali je moguće i da je to već "zatvoreno". Pa da krenemo od plejeva

TEO OSTAO, JAGO NE IDE, KO JE TREĆI?

Miloš Teodosić je poslije godina u kojima su ga čekali navijači Crvene zvezde konačno stigao i ponudio je magiju na trenu. Poslije triple krune bilo je malo neizvjesnosti, ali je brzo postigao dogovor i odigraće još bar jednu sezonu na Malom Kalemegdanu. Za Jaga Dos Santosa poslije sjajne sezone ima mnogo interesovanja, ali on ostaje i ostavlja se pitanje trećeg pleja. Iako bi navijači to voljeli, teško da će ostati Nikola Topić, tako da se očekuje inostrano pojačanje na ovom mjestu.

STIGAO JE KENAN, A ŠTA JE SA HANGOM?

Što se bekova tiče Nemanja Nedović je imao ugovor, Branko Lazić ga je produžio i kapiten će opet biti defanzivna sila crveno-bijelih. Ostaje da se vidi šta će biti sa Adamom Hangom, mada ne djeluje da će ostati u klubu. Možda ne bi bilo loše zadržati ga, s obzirom na iskustvo, kvaltiet i to što može da igra na sve tri spoljne pozicije, ali opet možda je prekobrojan. A na bekovskim pozicijama stigao je iskusni američki bek Ajzea Kenan nakon dvije sezone i dva Fajnal fora sa Olimpijakosom.

MEĐU SVOJIMA!

"Nije sve ni u novcu, ima nešto u tome da si među svojima", rekao je Nikola Kalinić i sada se vratio među crveno-bijele. On je definitivno najveće pojačanje, a na mestu krila odranije ima potpisan dugogodišnji ugovor Stefan Lazarević. Riješili su crveno-bijeli da potpišu novu dvogodišnju saradnju i sa Rokasom Gedraitisom, tako da je i tu sve riješeno, makar se tako čini.

E, OVO JE PROBLEM!

Dejan Davidovac je tu, Dalibor Ilić koji je znao da odigra korektno, ali je bio uglavnom van tima ima važeći ugovor, ali djeluje da pozicija četiri još nije popunjena. Postoje i rješenja unutar tima kao što je pomeranje Luke Mitrovića ili Rokasa Gedraitisa na četiri ili eventualno novi ugovor sa Treja Topkinsa... Ali djeluje da se čeka četvorka na tržištu!

POD KOŠEM PUNI!

Luka Mitrović je odigrao odličnu sezonu, mada je mnogo pomagao i na svojoj staroj poziciji četvorke, a Džoel Bolomboj je odigrao bolje nego što se iko nadao i dobio je novi ugovor. Pridružiće im se prvo ovogodišnje pojačanje tima Uroš Plavšić koji je stigao posle završenog koledža i odlične sezone u Megi.

Crvena zvezda djeluje kao tim koji je sklopljen i koji eventualno čeka da se na tržištu otvori neko rješenje koje bi, kao u pretprošloj sezoni, moglo da donese ekstra kvalitet. Tada su dovedeni Luka Vildoza, pa Fakundo Kampaco. Sprema li se neka takva "bomba" na Malom Kalemegdanu? Navijači se svakako tome nadaju!

(MONDO, Nikola Lalović)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC