• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anđušićeva posljednja poruka Grobarima!

Autor Dragan Šutvić

Danilo Anđušić završio je i treći mandat u Partizanu.

 Danilo Anđušić se oprostio od Partizana  Izvor: MN PRESS

Partizan se oprostio od Danila Anđušića, njegova supruga Ivana Maksimović oglasila se nakon toga, a red je da i dugogodišnji košarkaš crno-bijelih kaže posljednju riječ. Iskusni košarkaš oglasio se na društvenoj mreži Instagram i uz nekoliko fotografija koje su obilježile njegov treći mandat u klubu napisao je emotivne riječi za oproštaj od voljenog dresa.

Objava je izazvala mnogo komentara, pa je tako zvanični nalog Partizana prokomentarisao "Dobro pamtim sve...", a javili su se još i Kevin Panter, Jam Madar, Strahinja Pavlović, Miloš Jojić, Mateuš Saldanja...

"Kako je ovo teško pisati... Ali ovoga puta neću dužiti, pa ću ovako.. “Dao sam ti dušu, srce sam ti dao, ništa više nemam, al’ mi nije žao”. Zbogom. Uvijek uz vas, hvala na svemu, moji Grobari", napisao je u srijedu uveče na svom Instagram profilu doskorašnji košarkaš Partizana. Pogledajte njegovu objavu:

Danilo Anđušić prvi profesionalni ugovor potpisao je sa Hemofarmom, ali se preselio u Megu na pozajmicu. Nakon povratka u Vršcu je odigrao jednu sezonu, a zatim su se ređali Partizan, Virtus, Valjadolid, Bilbao, Partizan, Alvik, Parma, Uniks, Igokea, Burg, Monako i na kraju opet Partizan sa kojim je prije nekoliko dana završio saradnju.

Iskusni košarkaš po svemu sudeći će biti novi igrač Dubaija, novog učesnika ABA lige. Sa predstavnikom Ujedinjenih Arapaskih Emirata imaće priliku da u narednoj sezoni odigra dva meča protiv Partizana. Biće zanimljivo vidjeti koliko će mu emocija izazvati utakmice protiv tima čiji je dres nosio u tri navrata.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC