• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dominik Vilkins o Daniloviću: Saša bi danas igrao u NBA ligi!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dominik Vilkins i Saša Danilović imali su zanimljiv razgovor na društvenim mrežama, prisjetili su se i jednog važnog detalja iz svojih karijera.

 Dominik Vilkins o Daniloviću: Saša bi danas igrao u NBA ligi Izvor: lagiornatatipo/instagram

Dominik Vilkins je legenda NBA lige, bio je deo Ol-stara devet puta, njegov broj je povučen u Atlanti, nalazi se na listi 75 najboljih igrača u istoriji najjače košarkaške lige na svijetu. Ono što možda niste znali jeste da je igroa u Evropi, sa Panatinaikosom je svojio Evroligu i onda je igrao za Fortitudo iz Bolonje i to protiv Predraga Danilovića.

Njih dvojica imali su zanimljiv razgovor koji je osvanuo na društvenim mrežama gde su se prisjetili njihovih duela, pošto je Saša bio član Virtusa iz Bolonje i pobijedio ga je u meču za titulu. Baš je on dao trojku za pobjedu pod faulom u petom meču finalne serije italijanskog šampionata. Ko ga je faulirao? Upravo Vilkins.

"Moram da priznam, bio je faul, napravio sam faul", rekao je Vilkins, na to se nadovezao Danilović. "Sudije nisu promijenile odluku, moraš to da prihvatiš", nasmijao se nekadašnji košarkaš, a sada predsjednik KSS.

Dominik tvrdi da je ishod tog finala mogao da bude drugačiji da nije bilo tog detalja. "Pamtim tu akciju, nije trebalo da dođe do preuzimanja, jer smo se dobro postavili u odbrani. Skočio sam ka njemu dok je šutirao. Moram da budem iskren, bio je faul", priznao je Vilkins.

Po završetku razgovora Amerikanac je imao samo reči hvale na račun Danilovića. "Bio je odličan igrač. Da je danas na NBA draftu bio bi u top10 pikova sigurno. To je činjenica, znao je da igra košarku", poručio je Vilkins.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC