• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Propao transfer u Zvezdu? Da li je moguće šta čitam! Miško Ražnatović se hitno oglasio: Nevjerovatno!

Autor Mladen Šolak

Agent Filipa Petruševa morao da hitno reaguje!

 Miško Ražnatović o transferu Filipa Petruševa u Crvenu zvezdu Izvor: Bane T. Stojanovic/ATAIMAGES

Poznati srpski košarkaški agent Miodrag Ražnatović u čudu je zbog informacije o tome da Filip Petrušev neće doći u Zvezdu ili da se uopšte razmatra njegov odlazak iz Olimpijakosa. Nakon što je u medijima u Srbiji citiran jedan korisnik Tvitera sa informacijom da je Olimpijakos odbio Zvezdu, Ražnatović je reagovao:

"Da li je moguće da srpski mediji prenose ovo i tvrde da je transfer propao! Ko je izvor? 18 hiljada pratilaca??? Nikakvih razgovora nije bilo, niti će ih biti dok eventualno Olimpijakos ne dobije pojačanje na poziciji 'četiri'. To je zaključak od prije dvije sedmice i ništa se nije promijenilo... nestvarno", napisao je Ražnatović.

U javnosti i među navijačima Zvezde "buknula" je priča o povratku Filipa Petruševa na Mali Kalemegdan kada je isplivala fotografija iz hotela reprezentacije u Beogradu, na kojoj je usklian razgovor predsjednika UO Zvezde Željka Drčelića i Petruševa.

Filip Petrušev igra za Olimpijakos od prošle sezone, kada je nakon kratke epizode u NBA ligi i Filadelfiji stigao u Pirej i ostavio veoma dobar utisak. Poslije nastupa i u plej-ofu Evrolige, Petrušev se ovog ljeta priključio reprezentaciji Srbije i već sedmicama se nagađa da bi mogao da postane jedan od najvažnijih igrača Zvezde. Ipak, sudeći prema Ražnatovićevim riječima, za to se pre svih pita njegov aktuelni klub - Olimpijakos.

Crvena zvezda je ovog ljeta obezbijedila nekoliko velikih potpisa, vratila je lidera svoje dvije šampionske generacije, Nikolu Kalinića, dovela je i šutera Olimpijakosa Ajzeju Kenana, tu je opet i Ognjen Dobrić poslije povratka iz Virtusa, stigao je i reprezentativac Srbije, centar Mege Uroš Plavšić... Dolazak Petruševa nakon takvih pojačanja dodatno bi raspalio i ambicije i maštu navijača pred takmičarsku 2024/25 među crveno-bijelima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC