• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ognjen Dobrić nakon povratka u Crvenu zvezdu: Pričao sam sa Sferopulosom, vrijeme je za iskorak u Evroligi!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski reprezentativac Ognjen Dobrić vratio se u Zvezdu i istakao da je uvijek znao da će ponovo obući crveno-bijeli dres.

 ognjen dobric o povratku u crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je završila još jedan veliki ljetnji posao. Nakon godinu dana u pečalbi potpis na ugovor sa klubom stavio je Ognjen Dobrić, koji će ponovo obući crveno-bijeli dres. Nakon epizode u Virtusu reprezentativac Srbije je zaključio da mu je najbolje u klubu u kojem je ponikao, pa će u naredne tri sezone ponovo igrati za Zvezdu.

Odmah nakon što je predstavljen kao novi košarkaš crveno-bijelih, odnosno šesto pojačanje ovog ljeta, Dobrić se oglasio i prokomentarisao povratak. Po njegovim riječima, nikada nije imao dilemu da li će se tokom igračke karijere vratiti u Crvenu zvezdu!

"Očekivao sam da ću se vratiti, možda ne odmah ove godine, ali sam znao da ću se vratiti. Kada se osvarila prilika, odmah sam prihvatio. Duboko u sebi sam očekivao da ću jednoga dana ponovo nositi Zvezdin dres i to mi se ostvarilo. Osjećam se ispunjeno", istakao je Dobrić za "Meridian Sport" i prebacio se na narednu sezonu: "Očekivanja u Zvezdi su uvijek trofeji. Kao što znate, Zvezda svake sezone osvaja i to je uvijek cilj. Možda je sad vrijeme za iskorak u Evroligi."

Srpski reprezentativac kaže da se lako dogvoroio sa bivšim klubom oko nove saradnje. "Uspjeli smo da se dogovorimo. Jako mi je drago što sam se vratio Zvezdu, jer Zvezda je Zvezda. To je za mene nešto posebno. Drago mi je da sam opet dio porodice i da će biti sve kako treba, da ćemo ostvarivati rezultate kao što smo prošlih sezona. Nadam se da će nas zdravlje služiti. Imamo zaista sjajnu ekipu i mislim da će sve biti super", rekao je Ognjen Dobrić.

U narednoj sezoni će "Kninska Kobra" sarađivati sa Janisom Sferopulosom koji je u nedavno završenoj sezoni Zvezdu odveo do tri trofeja - u Kupu Radivoja Koraća, ABA ligi i Superligi Srbije. Već je obavio razgovore sa grčkim stručnjakom, koji mu je prenio svoje ideje.

"Pričali smo se i djeluje mi super. Pričao sam sa budućim i bivšim saigračima. Sve najljepše su mi rekli za Sferopulosa. Uputio me je u način rada i kao što sam rekao, radujem se svemu tome", zaključio je Ognjen Dobrić nakon povratka u klub čiji je dres nosio punih deset godina, uz kraće prekide kada je bio na pozajmici u Železniku gdje se u FMP-u razvijao i pripremao za povratak na Mali Kalemegdan.

(Meridian Sport/MONDO)

BONUS VIDEO:

Pogledajte

05:01
Ognjen Dobrić za Mondo
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC