• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

To je to, Ognjen Dobrić se vraća u Zvezdu! Virtus otkrio transfer, šesto pojačanje šampiona ABA lige

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crvena zvezda gotovo sigurno dobija novo pojačanje u vidu Ognjena Dobrića.

 ognjen dobric u crvenoj zvezdi Izvor: Michele Nucci / AFP / Profimedia

Ognjen Dobrić će postati novi košarkaš Crvene zvezde, sada je sve jasnije! Virtus iz Bolonje, koji dobija novog vlasnika, objavio je spisak igrača na koje računa za sljedeću sezonu, a na njemu nema Dobrićevog imena, što je samo podgrijalo maštu navijača Zvezde da će se "Šegi" vratiti na Mali Kalemegdan.

Nedavno je Ognjen Dobrić viđen kako pregovara sa Nebojšom Čovićem, dok je prethodno u intervjuu za MONDO istakao da dobro zna da mu navijači na društvenim mrežama svakodnevno pišu da se vrati: "Imam ugovor još jednu sezonu, tako da, vjerovatno sam tamo...", kazao je Dobrić čija se situacija u Virtusu u međuvremenu promijenila, pa nisu poruke navijača koje je dobijao bile uopšte uzaludne: "Vidio sam sve, dobijam dosta poruka...".

Prethodno je Crvena zvezda već angažovala Ajzeju Kenana, Majka Dauma, Kodija Miler-Mekintajera, Nikolu Kalinića i Uroša Plavšića, dok se očekuje dolazak još jednog srpskog reprezentativca Filipa Petruševa. I sa njim su pregovori u toku i najvjerovatnije će se uskoro vratiti u Zvezdu, baš kao i Dobrić.

Dobrić je inače ponikao u Zvezdi i za nju je igrao do ljeta 2023. godine, uz pozajmicu u FMP od 2013. do 2016. U dresu crveno-bijelih osvojio je četiri titule u ABA ligi (ukupno 14 trofeja). Sa Virtusom je prošle sezone igrao u Evroligi i na 31 meču je u prosjeku bilježio 9,9 poena, 2,5 skokova i 1,6 asistencija. Iako je imao ugovor na još godinu dana, izvjesno je da će sa njim biti raskinuta saradnja i će potpisati za Zvezdu kao slobodan agent.

Pogledajte kako izgleda Virtusov tim za narednu sezonu u kome će biti mnogo promjena, između toga tu je i Vil Klajburn, jedan od najboljih igrača Evrope:


BONUS VIDEO:

Pogledajte

05:01
Ognjen Dobrić za Mondo
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC