• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobrić se vraća u Zvezdu, Nikola ostaje u NBA ligi: Crveno-bijeli dogovorili još jedan transfer

Ljubimac navijača Zvezde poslije godinu dana opet će obući crveno-bijelo. Doskorašnji igrač Mege ostaje u NBA

 Ognjen Dobrić se vraća u Zvezdu Izvor: MN PRESS

Bek Virtusa i reprezentacije Srbije Ognjen Dobrić napustiće Italiju poslije godinu dana opet će zaigrati na Malom Kalemegdanu, gdje je ponikao i odakle je otišao u Virtus prošlog ljeta. Sa druge strane, Zvezdu neće pojačati Nikola Đurišić, doskorašnji bek Mege, jer ga je na NBA draftu odabrala Atlanta i po svemu sudeći Amerikanci imaju plan da srpski košarkaš ostane u klubu, uz kapitena "orlova" Bogdana Bogdanovića.

Dobrić je prethodnih dana pregovarao sa predsjednikom Zvezde Nebojšom Čovićem u hotelu Kraun Plaza, bazi reprezentacije, odakle je isplivala i fotografija na kojoj se vidi da crveno-bijeli hoće da vrate i Filipa Petruševa iz Olimpijakosa, u kojem je proveo prošlu sezonu, započetu u Filadelfiji.

Kada Zvezda bude zvanično potvrdila povratak Ognjena Dobrića, postaće novi član tima Janisa Sferopulosa poslije krila Nikole Kalinića, plejmejkera Kodija Milera Mekintajera, krilnog centra Majka Dauma, doskorašnjeg šutera Olimpijakosa Ajzeje Kenana i centra Uroša Plavšića. 

Nikola Đurišić (20 godina, 201 centimetar) imao je dogovor s Zvezdom da ovog ljeta pređe iz Mege u slučaju da ne nađe NBA tim, ali je na tamošnjem draftu bio 43. "pik", odabrao ga je Majami i poslao Atlanti u dogovoru. Prethodnih dana, Houksi su ga predstavili u Atlanti i po svemu sudeći sa njim prave velike planove. Za to vrijeme, i Zvezda ambiciozno gradi tim za novu sezonu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC