• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpski reprezentativac odbrusio Durentu!

Autor Dragan Šutvić

Neko je morao da kaže Kevinu Durentu da se ne ponaša dostojno svojih igračkih kvaliteta.

 Dušan Ristić o Kevinu Durentu  Izvor: MN PRESS

Polufinale Olimpijskih igara u košarci donijelo nam je spektakl - Srbija je poražena od SAD nakon dramatičnih 40 minuta utakmice, iako su ih "orlovi" do samog kraja meča držali na konopcima. Reakcije na ovaj meč stižu sa svih strana, a posebno se ističe jedan od najboljih američkih košarkaša Kevin Durent koji započinje svađe na internetu. Dobio je odgovor od srpskog reprezentativca!

Nakon oglašavanja Durenta na društvenoj mreži "X", stigao je i dogovor sa druge strane. Centar Dušan Ristić sa samo dvije riječi je prokomentarisao ponašanje Amerikanca, kojeg je opisao riječima "Zero class". Jasno je da srpski košarkaš smatra kako se Durent ne ponaša u skladu sa košarkaškim renomeom koji posjeduje i kvalitetima zbog kojih ga smatraju jednim od najboljih na planeti.

Dušan Ristić je dugogodišnji reprezentativac Srbije, a i ovog ljeta je bio dio nacionalnog tima. On je ostao među četvoricom igrača koje je selektor Svetislav Pešić poslednje otpisao sa spiska za Olimpijske igre, iako je u nekim prethodnim akcijama bio dio nacionalnog tima. Što se tiče klupske karijere, Ristić je igrao za koledž Arizona, pa zatim za FMP, Crvenu zvezdu, Astanu, Brešu, Avtodor, Fuenlabradu, Galatasaraj i Tenerife.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova Buraz

Ko je uopšte taj vatale... Tužno je samo da se od ovakvih papaka prave mega zvijezde i još im onda tate i mame naše djece daju na značaju, kad zdušno kupuju patike i ostale rekvizite sa njihovim potpisom.. Ovaj nije dostojan ni da živi u Srbiji a kamoli da se ovako ponaša.... Kme Kme... -

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC