• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prozivka za Bogdana Bogdanovića iz svlačionice SAD!

Autor Dragan Šutvić

Srpski košarkaš i kapiten reprezentacije Bogdan Bogdanović slavio poene kao legendarni Karmelo Entoni i to pred njim. Devin Buker je stao u odbranu svog zemljaka, mada za tim vjerovatno nije bilo potrebe.

 Devin Buker proziva Bogdana Bogdanovića  Izvor: Ben Majerus / imago sportfotodienst / Profimedia

Košarkaška reprezentacija SAD savladala je Srbiju u polufinalu Olimpijskih igara, iako je srpski tim do pred sam kraj meča bio bolji rival na parketu i imao opipljivu prednost. Na kraju je srpski tim predvođen Bogdanom Bogdanovićem doživio poraz (95:91), a kapiten Srbije našao se na meti komentara jednog protivničkog igrača.

U objavi na društvenim mrežama Devin Buker prozvao je Bogdana Bogdanovića i to preko pominjanja treće osobe, čuvenog Karmela Entonija. Nekadašnji košarkaš iz prvog reda gledao je utakmicu u Parizu i dijelio savjete svojim zemljacima, a u jednom trenutku je Bogdan trojku proslavio baš u njegovom stilu i pritom ga pogledao. Izostala je Karmelova reakcija, ali je Buker stao u njegovu odbranu, iako za tim nema nikakve potrebe. "Poštuj legende", napisao mu je Buker.

Izvor: Instagram/dbook/printscreen

Ovaj potez gotovo sigurno uperen je ka srpskom košarkašu koji je proslavljao pogotke u stilu Karmela Entonija, a što je radio i ranije u karijeri, kada čuveni NBA košarkaš nije gledao njegove utakmice. To vjerovatno ne znači ništa Devinu Bukeru - on je ostao fokusiran na ovaj meč, u kojem su Amerikanci obezbijedili finale Olimpijskih igara.

Inače, Buker je postigao tek šest poena protiv Srbije, iako je gotovo 25 minuta proveo na terenu. Šutirao je slobodna bacanja 1/3, za dva poena 1/2, a i za tri poena isto tako, 1/2. Jasno je da su jedan od najboljih timova svih vremena spasili veterani - Stef Kari, Kevin Durent i Lebron Džejms.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC