• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan se hitno oglasio zbog objava Džejmsa Nanelija! "Ovo niko nije želio, primio je sav novac"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

KK Partizan izdao saopštenje zbog košarkaša koji je napustio klub.

 kk partizan saopstenje o dzejmsu naneliju Izvor: MN PRESS

Dan nakon Partizanovog rastanka sa košarkašem Džejmsom Nanelijem i poslije njegovog javnog repliciranja predsjedniku Partizana Ostoji Mijailoviću na društvenim mrežama, crno-bijeli su se oglasili zvaničnim saopštenjem.

U obrajaćnju javnosti na sajtu kluba demantovane su Nanelijeve riječi da ga je Željko Obradović "molio da završi karijeru u Parizanu", već je navedeno da je upravo stručni štab odlučio da američkom šuteru ne bude produžen ugovor. Takođe, s obzirom na to da je Naneli rekao da mu je kasnila plata dvije godine, crno-bijeli su uzvratili da je nakon završetka minule sezone dobio sav novac koji mu pripada.

Partizan je u saopštenju još jednom podsjetio na incident tokom finala i tuču Džejmsa Nanelija i košarkaša Crvene zvezde Stefana Lazarevića, ukazavši na činjenicu da postoji klupski pravilnik koji propisuje postupanje u toj situaciji. Pročitajte kompletno saopštenje:

"Poslije oglašavanja na društvenoj mreži X od strane bivšeg igrača KK Partizan, Džejmsa Nanelija, Klub želi da ovim putem istakne relevatne činjenice u vezi sa slučajem koji niko nije želio.

"Nakon završetka sezone 2023-24, stručni štab je donio odluku da igraču ne ponudi produžetak saradnje. Odluka sportskog sektora je bila da na toj poziciji budu potpisani kapiten Vanja Marinković i Ajzak Bonga. Kada su u pitanju finansijske obaveze Kluba prema igraču, Džejms Naneli je primio sav novac koji mu pripada odmah nakon završetka sezone. Takođe, za ostvarene rezultate u prethodne dvije sezone je primio i pripadajuće premije na koje su obračunati i plaćeni svi porezi".

"Incident koji je obilježio završetak Džejmsovog angažmana u Partizanu, desio se u veoma važnom trenutku za Klub. Suvišno je ponovo podvlačiti koliko nikome nije bilo drago zbog incidenta i tuče u kojoj je tadašnji igrač Partizana učestvovao sa igračem rivalskog tima i tom prilikom mu nanio lakše tjelesne povrede".

"Poslije tog nemilog događaja, trener Partizana Mozzart Bet Željko Obradović je donio odluku da se igrač udalji iz ekipe i ne bude dio tima u narednim utakmicama. Navedeni incident niko nije želio, najmanje KK Partizan koji još jednom izražava žaljenje zbog tog događaja. Sa druge strane, Klub razumije emocije i određene frustracije svog bivšeg igrača tim povodom, ali se interna pravila KK Partizan moraju poštovati. Jednostavno, niko nije veći i važniji od samog Kluba".

"Još jednom, KK Partizan Mozzart Bet se zahvaljuje Džejmsu Naneliju za sve lijepe trenutke koje je podario Klubu i navijačima. Ovim putem, KK Partizan još jednom.od srca želi Džejmsu Naneliju mnogo sreće i uspjeha na profesionalnom i privatnom planu".

Pogledajte

00:09
Naneli izasao na zagrevanje
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC