• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džejms Naneli odgovorio Ostoji Mijailoviću: "Ne možeš tako da pričaš, a dvije godine me ne plaćaš na vrijeme"

Partizanov šuter oglasio se poslije odlaska iz kluba i nakon oglašavanja predsjednika crno-bijelih Ostoje Mijailovića.

 Džejms Naneli odgovorio Ostoji Mijailoviću Izvor: MN PRESS

KK Partizan zvanično se rastao sa Džejmsom Nanelijem ove srijede, poslije dvije godine u kojima je bio jedan od najvažnijih igrača crno-bijelih. Ipak, taj rastanak ne protiče glatko, počev od njegove tuče sa košarkašem Crvene zvezde Stefanom Lazarevićem u finalu plej-ofa domaćeg prvenstva, poslije koje je odlukom trenera Željka Obradovića sklonjen iz tima. "Svi snosimo odgovornost za svoje postupke", rekao je tada šef struke Partizana.

S obzirom na to da je nije bilo defitnivinih saopštenja i potvrda, predsjednik KK Partizan Ostoja Mijalović objasnio je situaciju sa Nanelijem gostujući na TV Prva. "Radi se o jako dobrom momku i koji je upisan u stranicama istorije Partizana. Ne smijemo zaboraviti incident sa igračem Zvezde koji se desio na kraju prošle sezone. Željko Obradović je donio odluku da ne igra, iako je bio najbolji igrač prethodnog meča. Ali zamislite da se incident odigrao na utakmici, pa da nas Evroliga diskvalifikuje. Ali uz ugovor igrači potpisuju i disciplinski pravilnik, koji mora da se poštuje. Naneli je kažnjen jer se potukao sa igračem Zvezde. Sada smo u vakum periodu, nismo se ni oprostili od njega", kazao je Mijailović.

Ove srijede, u večernjim satima, oglasio se i Naneli. "OK, ovo je lična kleveta, jer sam reagovao u samoodbrani", rekao je povodom Mijailovićevih riječi o njegovoj tuči sa Lazarevićem. Potom je prešao na temu o ugovoru. "Daj, nemoj da govorimo o klupskim pravilima i propisima. Ne možeš da ovako pričaš, a da me dvije godine na plaćaš na vrijeme. Pretpostavljam da se pravila i ugovori jedino primenjuju ako ih igrači ne poštuju? Zaustaviću se ovdje".

U toku dana, između Mijailovićevog i Nanelijevog obraćanja, KK Partizan se oglasio i zvanično se rastao sa iskusnim šuterom, nekadašnjim šampionom Evrolige u dresu Fenerbahčea. "Košarkaš koji je zbog svega pruženog na terenu postao jedan od ljubimaca navijača Partizana, više neće biti dio tima, ali ostaje neizostavni dio istorije Kluba kao važan dio generacije osvajača sedme titule regionalnog šampiona! Džejms, želimo ti puno sreće i uspjeha u nastavku karijere", poručio je Partizan svom šuteru

Možda će vas zanimati

   .

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

pop73

Čekamo odgovor limara kojeg nećemo nikad ni dobiti. Al dobro........... to je ta simfonija.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC