• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovi ljudi su Partizanu dali više od Mijailovića i Savića! Oštar odgovor crno-bijelima iz Košarkaškog saveza

Delegati Skupštine Košarkaškog saveza oglasili se saopštenjem - odgovorom predsjedniku Partizana Ostoji Mijailoviću i sportskom direktoru Zoranu Saviću

 KSS odgovorio Zoranu Saviću Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Delegati Skupštine Košarkaškog saveza Srbije objavili su saopštenje nakon objava čelnika Partizana o izglasavanju Nebojše Čovića za predsednika srpske "Kuće košarke". Predsjednik Ostoja Mijailović i sportski direktor Zoran Savić na društvenim mrežama su kritikovali to što je doskorašnji predsjednik Crvene zvezde postao predsjednik KSS, a delegati KSS su dan kasnije odgovorili.

Prema navedenom, članovi Skupštine KSS smatraju taj čin Mijalovića i Savića neozbiljnim i nedostojnim jednog kluba, zbog kojeg su, kako su naveli, bili primorani da se oglase javno. Ocijenjeno je da navedeni funkcioneri Partizana ne shvataju težinu i delikatnost trenutka u kojem se nalazi srpska košarka, niti da su predložili kandidata ili dali konstruktivan prijedlog za dobrobit igre pod obručima.

Pročitajte saopštenje koje je podijeljeno novinarima u Sazonovoj ulici, nakon konferencije na kojoj se Čović prvi put oglasio sa svog novog radnog mjesta - u "Kući košarke".

Izvor: KSS

Podsjetimo, Ostoja Mijailović rekao je da je Čovićevim izborom "postiđen i degradiran svako ko je uključen u srpsku košarku", dok je Zoran Savić objavio poruku: "Kada se klovn useli na dvor, ne postaje kralj. Dvor postaje cirkus".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC