• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kampaco psovao sudiju, potpuni haos u Evroligi! Nije mogao da se smiri, zvezdaši neće vjerovati ko ga je izludio

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Velika drama na utakmici Bajern - Real Madrid, istorijska pobjeda domaćih i čudesna partija Šabaza Nejpira. Na drugoj strani, Fakundo Kampaco je potpuno izgubio kontrolu.

 Velika drama na utakmici Bajern - Real Madrid Izvor: Twitter/matty_vanpersie

Bajern je pobijedio Real u svojoj novoj hali u Minhenu, a meč je odlučen u dramatičnoj završnici. Iako su Madriđani na kraju treće četvrtine imali vođstvo 73:64, a prethodno i dvocifreni "plus", u posljednjoj su primili čak 33 poena.

U napetom finišu jedan bivši plejmejker Crvene zvezde Šabaz Nejpir dao je sedam odlučujućih poena za domaće u završnih pet minuta. Tako je donio pobjedu zajedno sa saigračima Karsenom Edvardsom i Johanesom Vojtmanom, strijelcem jako bitne trojke za 88:77 na tri i po minuta do kraja.

Drugi bivši organizator igre Zvezde Fakundo Kampaco bio je uobičajeno uporan do posljednjeg zvuka sirene, ali je u tome izgubio kontrolu i napao sudiju tražeći nedosuđeni faul. Nakon što je na minut do kraja "otvorio" završnicu trojkom za tri poena zaostatka Reala (87:90), ljubimac Delija je pogodio i slobodna bacanja za samo poen razlike (89:90), a onda je morao da ode sa terena.

Kapiten Bajerna srpski as Vladimir Lučić dao je dva slobodna bacanja za 92:89 na 17 sekundi do kraja, a onda je Kampaco pokušao da iznudi prekršaj pri šutu za tri poena, sudija se nije oglasio, a Argentinac se okrenuo ka njemu i počeo da psuje. "To je bio je*eni faul", vikao je on.

Arbitri su ga isključili, dali loptu Lučiću da izvede čak pet slobodnih bacanja zbog tehničke i isključujuće za Argentinca i Srbin ih je sve realizovao, postavivši tako konačnih 97:89 u spektakularnom SAP Gardenu.

U pobjedničkom timu je sjajni Šabaz Nejpir ubacio 25 poena uz samo jedan promašaj za tri (4/5). Bila je to jedna od njegovih najboljih partija, neuporediva sa njegovim lošim igrama u Crvenoj zvezdi na početku prošle sezone. Njegov saigrač Johanes Vojtman je dodao 19 uz 10 skokova, a Edvards 14 poena. U Realu je Kampaco ubacio 19 poena uz devet asistencija, a poen manje ubacio je Džanan Musa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC