• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Igokee m:tel: Budućnost kontrolisala meč 40 minuta, pokazali smo reakciju u drugom dijelu

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Igokee m:tel Nenad Stefanović čestitao je ekipi Budućnosti na zasluženoj pobjedi u Laktašima u okviru trećeg kola ABA lige.

 Nenad Stefanović Izvor: MN PRESS

"Igosi" su doživjeli prvi poraz u regionalnom takmičenju ove sezone i to na svom parketu u Laktašima.

Bolji od izabranika Nenada Stefanovića u sdubotu uveče bili su košarkaši Budućnosti rezultatom 71:76 (10:15, 12:22, 8:14, 26:20).

Od prvog do posljednjeg minuta Podgoričani su imali prednost, najčešće dvocifrenu i sasvim zasluženo stigli do trećeg trijumfa ove sezone, a prvog u Laktašima nakon skoro tri godine.

"Čestitke Budućnosti na zasluženoj pobedi. Mislim da su kontrolisali utakmicu četrdeset minuta. Ono što je pohvalno za nas je to što smo drugo poluvrijeme pokazali reakciju, dobili ga sa deset razlike i imali ja bih rekao neku svoju šansu. Pored ove dosla slabije igre danas nismo bili u odgovarajućoj čvrstoći, nismo imali našu prepoznatljivu neku igru sa ekstra pasovima i nekim dobrim protokom lopte. Oni su sve to manje više zaustavili tako da je to zaslužena pobjeda. Njima čestitke na pobjedi, a mojim momcima na drugom poluvremenu. Okrećemo se utakmici sa Vircburgom. Zahvaljujem se publici koja je stvarno izašla u velikom broju i pozvao bi ih opet na utakmicu sa Cedevitom (drugi domaći meč u petom kolu, prim.aut)", rekao je strateg šampiona Bosne i Hercegovine.

Njegovi izabranici naredni meč igraju u utorak u okviru drugog kola FIBA Lige šampiona protiv Vircburga u Njemačkoj, a potom će u goste Crvenoj zvezdi u subotu u ABA ligi.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC