• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sferopulos smrknut izašao pred kamere: Moraju da shvate, Evroliga nije bitna!

Janis Sferopulos je objasnio uzroke poraza Crvene zvezde od Splita.

 Janis Sferopulos poslije poraza Zvezde od Splita Izvor: YouTube/KK SPLIT

Šok za Crvenu zvezdu u Splitu! Tim iz Beograda je poslije poraza u Dubaiju na otvaranju ABA lige sada još jednom bio lošiji rival, pa je tako Split na svom terenu dobio crveno-bele 85:78 i stavio ih u jako, jako tešku poziciju. Poslije meča se oglasio šef struke crveno-beli Janis Sferopulos. On je naglasio da njegov tim ne smije više da se opušta poslije pobjeda u Evroligi i da dopušta rivalima u ABA da budu borbeniji. 

"Želim da čestitam Splitu oni su hteli da dobiju meč više nego mi. Nismo bili spremni da se borimo sa Splitom. Nismo igrali dobro, nismo igrali dobru odbrani niti dobar napad. Na kraju smo im dali šansu da u posljednja četiri minuta povedu i pobijede. Moramo da učimo iz ove utakmice da kako god ide Evroliga moramo da se spremimo za ABA ligu", rekao je Janis Sferopulos. 

Šef struke pobjedničkog sastava Slaven Rimac je odmah naglasio da je njegov tim ostavio veliku pobjedu u jako teško rasporedu ABA lige, ali da je ipak veliki udio u tome imao i umor crveno-bijelih nakon meča sa Parizom prije manje od 48 sati na startu Evrolige. 

"Prije svega čestitke igračima, od početka su pokazali da vjeruju u pobjedu i da mogu da se nose sa jednim stvarno kvalitetnim protitvnikom. Žao mi je što nije bilo malo više ljudi, mislim da bi stvarno uživali u ovoj pobjedi. Publika koja je došla sigurno je uživala i dala nam je potrebnu energiju u tim momentuma kada nam je trebao ritam. Vidio sam sa naše strane ekipu koja je stajala jako dobro energetski na jako visokom nviou. Treba biti uvijek iskren kada se igra protiv evroligaša koji su svoju utakmicu igrali u petak. Puno više toga zavisi od njih nego od nas. Osetio se kod njih mentalni umor, pojedini bitni igrači nisu bili na svom nivou. Velika pobeda za nas, u jako smo teškom rasporedu prvih pet kola. Nastojimo da dođemo do pobjeda i ovo je nešto što nam pomaže u nastavku rada i kod samopouzdanja", istakao je Slaven Rimac. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC