• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje nova sezona Premijer lige za košarkaše u kolicima: Vrbas brani titulu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Na otvaranju prvenstva KKI Vrbas protiv KIK Sana iz Sanskog Mosta.

 KKI Vrbas Izvor: Promo/KKI Vrbas

Utakmicom protiv KIK Sana iz Sanskog Mosta, Košarkaški klub invalida Vrbas počinje novu sezonu Premijer lige BiH u košarci u kolicima. Duel ova dva tima na rasporedu je u subotu, 19. oktobra u dvorani "Obilićevo" od 13.30 časova.

Banjalučani brane šampionsku titulu koju su osvajali u posljednjih 10 godina i sigurno je da će sve učiniti da pobjedom startuju u novom takmičarskom ciklusu, mada u novu sezonu ulaze sa nešto izmijenjenim timom.

"Sigurno je da će ovo biti još jedna izazovna sezona za naš tim. Posljednjih 10 godina traje naša dominacija u premijerligaškoj konkurenciji u kojoj smo redovno osvajali šampionski naslov. Možda će nam ovog puta biti nešto teže, ali sam ubijeđen da ćemo dati sve od sebe kako bismo nastavili sa rezultatskim uspjesima, ne samo kada je u pitanju šampionat BiH već i u regionalnom takmičenju", riječi su predsjednika Košarkaškog kluba invalida Vrbas Marinka Umičevića, čovjeka koji je i ovog puta obezbijedio sve onot što je bilo potrebno kako bi ekipa spremno dočekala nove obaveze.

Kapiten Biljana Nedić najavljuje da tim spremno ulazi u novu sezonu i da će to pokazati na premijeri protiv rivala iz Sanskog Mosta.

"Iako u novi šampionat ulazimo sa izmijenjim sastavom, sa mnogo energije krećemo u sezonu. Dobro se poznajemo sa našim rivalom iz Sanskog Mosta i očekujem da ćemo pružiti dobru igru i da ćemo na startu zabilježiti pobjedu koja bi nam mnogo značila za naredne mečeve", istakla je Biljana Nedić, kapiten višestrukih šampiona BiH.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC