• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Jovanović ostaje trener Igokee!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Vladimir Jovanović predvodiće košarkaše Igokee i u narednoj sezoni, potvrdio je za naš portal predsjednik prvaka Bosne i Hercegovine Boris Spasojević.

 MONDO: Jovanović ostaje trener Igokee! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Nekadašnji trener Partizana ipak će biti šef struke "igosa" i u narednoj sezoni!

U ponedjeljak uveče je postignut dogovor sa Jovanovićem, koji je potpisao jednogododišnju saradnju sa mogućnošću produžetka na još godinu dana.

"Dogovorili smo saradnju sa Jovanovićem da vodi 'igose' i naredne sezone. Postoji i opcija produžetka saradnje na još godinu dana", rekao je prvi čovjek Aleksandrovčana Boris Spasojević za MONDO.

Predsjednik Igokee nije želio da govori o pojedinostima ugovora sa Jovanovićem, ali je naglasio da je srpski stručnjak pristao na ponuđeni "papir", čija se koncepcija i ambicije  poklapaju sa klupskim.

"Našli smo zajednički jezik i to je suština priče. Prioritet za narednu sezonu je što bolji plasman u ABA ligi i odbrana titule šampiona Bosne i Hercegovine. Ne možemo da jurišamo na neke nerealne pozicije, odnosno da ponovimo plasman u Evrokup, ali opstanak na Jadranu, u koji sam uvjeren, i nova titula su naši ciljevi", podvukao je Spasojević.

Jovanović je u dosadašnjoj karijeri sjedio na klupi crno-bijelih, ukrajinskog Donjecka i juniorske reprezentacije Srbije. Sa Beograđanima je osvojio dvije "duple krune", ABA ligu, a sa "orlićima" je stigao do titule prvaka Evrope u Francuskoj.

Prethodne sezone u Igokei je ostvario plasman u Evrokup, ali u njemu neće učestvovati jer se klub iz Aleksandrovca povukao iz takmičenja zbog finansijske situacije i solidarnosti sa ugroženima od majskih poplava u Republici Srpskoj.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC