• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea bi Joksimovića i Komatinu?

Autor mondo.ba

Šampion BiH u košarci, ekipa Igokee, sklapa ekipu za narednu sezonu. Aleksandrovačni žele da u svoje redove vrate nekadašnje igrače Nebojšu Joksimovića i Miloša Komatinu.

 Igokea bi Joksimovića i Komatinu? Izvor: MN PRESS

Slovenački reprezentativac Nebojša Joksimović, koji je prošle sezone nosio dres Olimpije iz Ljubljane, te Miloš Komatina, doskorašnji krilni centar podgoričke Budućnosti, mogli bi ovog ljeta ponovo obući dres Igokee, saznaje "EuroBlic".

U redovima aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine nisu željeli da potvrde interesovanje za Joksimovića i Komatinu, ali ističu da je cilj u ovoj sezoni podmlađivanje ekipe. Formiranje tima odvijaće se u tri faze.

"Mi ćemo u prvoj fazi razgovarati sa igračima za koje smatramo da bi trebalo da ostanu u klubu. Naravno, želimo da čujemo njihove želje i uslove, a ponudićemo im ono šta u ovom trenutku možemo da ispunimo. U drugoj fazi ćemo dovesti na probu nešto veći broj mladih igrača iz regiona, mladih reprezentativaca Srbije i Hrvatske, ali i košarkaše iz okruženja za koje smatramo da bi za nas mogli biti interesantni, a kada vidimo da li ćemo nekoga od njih angažovati, onda ćemo u trećoj fazi pokušati da dovedemo dva do tri iskusnija igrača koji bi svojim iskustvom pomogli mladom timu koji bismo već dotad trebali da sastavimo", rekao je za "EuroBlic" pomoćni trener Igokee Milutin Latinčić.

Na spisku stručnog štaba nalazi se 25 potencijalnih pojačanja, a odluku o njihovom eventualnom angažmanu trebalo bi da "aminuje" trener Vlada Jovanović, sa kojim je produžena saradnja, pa će i naredne sezone sjediti na klupi "igosa".

ŠTEMBERGER

Kako nezvanično saznaje "EuroBlic", igokea bi u narednoj sezoni mogla biti jača i za iskusnog Sinišu Štembergera, koji je prošle sezone bio jedan od ponajboljih igrača u timu.

Novi ugovori trebalo bi da budu ponuđeni dosadašnjim igračima Aleksandru Radukiću, Drašku Kneževiću, Goranu Gajeviću i Urošu Buniću, što je potvrdio i prvi čovjek Igokee Boris Spasojević.

"Radi se o igračima za koje smo procijenili da su nam potrebni i želimo da ih zadržimo, a moram reći da ne isključujem mogućnost da još neki igrač iz prethodne sezone ostane u klubu. Mladi Željko Klještan ima ugovor i za narednu sezonu, međutim, njegov ostanak je neizvjestan. Situacija sa njim će biti poznata uskroro", poručio je predsjednik Spasojević.

Igokea je odustala od nastupa na međunarodnoj sceni, tako da Aleksandrovčanima ostaje samo borba u domaćim takmičenjima, te ABA ligi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC