• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Talićev meč karijere, Bajić zadovoljan

Autor mondo.rs

Mladi, 18-godišnji bek Igokee Darko Talić dobro iskoristio pruženu šansu u duelu sa Crvenom zvezdom. Za 15 minuta dobro parirao Stefanu Joviću i postigao šest poena.

Problemi sa povredama natjerali su trenera Igokee da u meču sa Crvenom zvedom priliku pruži mlađim igračima.

Osamnaestogorišnji Darko Talić dobio je određenu minutažu, a za 15 minuta provedenih na terenu uspio je da postigne i šest poena.

"Želio bih da čestitam Zvezdi na pobjedi. Mislim da smo odigrali dobro. Bio nam je cilj da iskoristimo njihov umor. Odigrali smo prvo poluvrijeme u egalu, dok su oni u nastavku 'stisli' odbranu i mi se nismo snašli. Velika je čast igrati protiv evroligaša i zahvaljujem se trenuru što mi je dao šansu. Moje je da nastavim sa dobrim radom i sve će doći na svoje", rekao je Talić, koji nije krio oduševljenje svojim nastupom protiv crveno-bijelih.

Za rivala na drugoj strani imao je Stefana Jovića.

"Meni to puno znači. Igrati protiv što boljih igrača znači da ću se i sam bolje snalaziti. Zaista sam zadovoljan svojom igrom", dodao je mladi bek Igokee.

Njegovu partiju pohvalio je i trener Dragan Bajić.

"Za mladog momka od 18 godina dobiti šansu protiv Zvezde je velika stvar. Naročito u prvom poluvremenu odigrao je pametno. Međutim, mora još da uči i reaguje na agresivnost protivnika, mora da bude vođa tima, da zove visoke igrače i sigurno je ovo velika škola za njega. Mnogo će napredovati u narednom periodu", poručio je kormilar Aleksandrovčana.

Talić će u februaru napuniti 19 godina, a u posljednje vrijeme dobija više prilika na terenu. Ovo mu je sedmi meč ove sezone u ABA ligi, a nakon što je u prvim utakmicama minutažu dobijao na kašičicu, trener Bajić pružio mu je veću šansu u prošlom kolu protiv Budućnosti, kada je igrao 20 minuta, i sada protiv Zvezde, gdje je imao najbolji učinak u karijeri.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC