• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvenstvo BiH počinje sutra, Igokea na "čekanju"

Autori mondo.ba Autori Fena

Odmah po završetku vanredne sjednice Skupštine Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine, na kojem je izabran za predsjednika, novi predsjednik Mirza Teletović u Busovači je održao i prvu sjednicu Upravnog odbora.

Razgovaralo se o učešću viceprvaka Igokee u Prvenstvu BiH te izboru novog Generalnog sekretara, koji bi trebao naslijediti Dubravka Barbarića, koji je u ostavci.

"Mogu samo reći da se sutra nastavlja Prvenstvo BiH, a sve što je bilo na sjednici UO, više ćete informacija dobiti sutra ili prekosutra na pres-konferenciji u Košarkaškom savezu BiH", kazao je Teletović.

Na pitanje da li je to njihov međusobni dogovor, zbog činjenice da ima još nekih dilema oko ovih, najvažnijih pitanja koja zadnjih dana intrigiraju košarkašku javnost, odnosno, da im je potrebno dodatno vrijeme za razgovore, Teletović je odgovorio potvrdno.

"Da, odlično, da bi to sve sutra bilo i ozvaničeno. Ne bih ništa puno da iznosim, ali kao predsjednik više vam mogu reći sutra", rekao je Teletović, koji istakao kako ima puno gorućih problema, ali da misli da može pomoći te da probleme žele rješavati u hodu.

Dodao je i kako su odredili članove UO koji će, između tri kandidata, izabrati novog Generalnog sekretara, ali i o tome će više govoriti sutra na pres-konferenciji u Košarkaškom savezu BiH.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC