• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Repeša nije došao na "press" posle finala

Autor mondo.rs

Hrvatski stručnjak sa klupe Podgoričana obavestio je organizatora utakmice (Crvenu zvezdu) da neće govoriti za medije posle utakmice.

 Jasmin-Repesa-nije-dosao-na-press-konferenciju-Crvena-zvezda-Buducnost Izvor: MN PRESS

Čuli smo Milana Tomića, ne i Jasmina Repešu.

Trener košarkaša Budućnosti, koja je i u trećem meču u Beogradu u finalu ABA plej-ofa pretrpela ubedljiv poraz (97:54), obavestio je organizatora utakmice (Crvenu zvezdu) da neće doći na obaveznu konferenciju za medije.

Tu informaciju saopštio je portparol Zvezde na redovnoj konferenciji za novinare na kojoj je prvo govorio Milan Tomić, dok se Jasmin Repeša nije pojavio pred predstavnicima medija.

Takođe, novinari srpskih redakcija nisu mogli u svlačionice po izjave igrača Budućnosti.

Podsetimo, Jasmin Repeša je posle druge utakmice finalne serije odigrane u "Pioniru" bio izuzetno besan na ponašanje navijača Crvene zvezde kada je kazao da je doživeo "linč" kakav ne pamti u trenerskoj karijeri.

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Big

Kakav trener takva i ekipa, da nije zalosno bilo bi smesno....izgubis ko zadnji luzer i onda su ti krivi svi, publika, sudije, losa podloga, preduvane lopte....jadno...Zvezda je pokazala da je za cetiri koplja ispred ovih malih klubova ( Buducnosti, Partizana, Cedevite, FMP...)

Vele

Žalosno. Jako nekorektan i krajnje podal trener i čovek. Kao čovek jedna velika nula. Toliko jadne ne-objektivnosti od njega i Budućnosti, da je to krajnje smiješno. Kao da nema kamera i da drugi ne gledaju šta su i kako oni radili i sejali da do ovoga ne dođe.

DIBALA

Ono kad odrastaš u Čapljini, a zoveš se Jasmin

pop73

Nema on šta da kaže. Sve je rekao na terenu. Kakav je to trener koji od iste ekipe u osam dana izgubi dva puta 40+. Mislim...... To nije ni vidjelo trenera. On je molio boga samo da pređu 50 poena, jer do sada u finalima ni jedna ekipa nije dala ispod toga. A to, koliko će primiti, to je manje bitno. Njemu je najveći problem bio da dođu do 50.

MILOŠ

SVAKA ČAST REPEŠI SJAJNI ĐETIĆI NISU TREBALI NI IZAĆI NA TEREN

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC