• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Deker o Grobarima: Ovo je neviđeno! Grobari: Hvala, dođi nam! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Krilni centar Lokomotive Kubanj Sem Deker oduševljen je atmosferom koju su navijači Partizana napravili u dvorani “Aleksandar Nikolić“.

 Partizan Lokomotiva Evrokup navijači Grobari Izvor: MN PRESS

O atmosferi u hali "Pionir" (danas Aleksandar Nikolić) napisani su razni izveštaji, maltene eseji. Malo je onih koji su ostali ravnodušni na to što prave navijači Partizana godinama unazad, pogotovo u eri Duška Vujoševića, kada su se rezultati i uspesi nizali kao na fabričkoj traci. Nemali uticaj na te uspehe imali su i navijači, koji su nosili ekipu, pevali, vikali, urlali, zviždali kada je trebalo omesti protivnike...

Mnogi košarkaši koji su igrali za protivnike crno-belih ponekad bi "bacili pogled" na tribine gde su Grobari pravili frenetičnu atmosferu, maltene, više su bili impresionirani onime što se dešava oko njih nego na parketu. Mnogi su i znali da govore samo o tome.

Možda će vas zanimati

"Igrao sam u raznim ludim ambijentima na koledžu i kao profesionalac, ali navijači Partizana su nešto sasvim posebno. Odlična borba tokom cele utakmice, Partizan je zasluženo pobedio i čestitam mu na tome. Navijači, da vam kažem da cenim neverovatnu atmosferu, bila je to utakmica koje ću se sećati zauvek“, napisao je Deker na Tviteru.


Navijači Partizana su mu odgovarali na Tviteru, zahvaljivali su mu se, poželeli mu uspeha u daljoj karijeri, a bilo je i onih koji su mu poručili: "Hvala, brate, dođi i ti kod nas, da obučeš sveti dres".

ATMOSFERA SA UTAKMICE

JOŠ JEDAN SNIMAK

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC