• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nebojša Čović opomenuo igrače: Sljedeći na redu ste vi! Prodrmajte se...

Autor mondo.rs

"Nije to prijetnja, već realnost. Jasno im je rečeno", rekao je predsjednik Crvene zvezde u srijedu.

 Predsjednik KK Crvena zvezda - Igrači su sljedeći na redu Izvor: MN PRESS

Dan poslije zvaničnog rastanka sa Milanom Tomićem i dan uoči velike utakmice protiv Barselone u hali "Pionir", najaktuelnije pitanje među navijačima Zvezde je - ko će biti novi trener?

Odgovor na to pitanje još nije dat, a predsjednik kluba Nebojša Čović je u izjavi za TV Pink govorio o razmišljanjima rukovodstva crveno-bijelih.

Možda će vas zanimati

"Trenutno će određene poslove trenera prvog tima premostiti prvi pomoćni trener, Andrija Gavrilović. On će voditi meč protiv Barselone. U međuvremenu će uprava analizirati i razmišljati. Tu imate dva puta, jedan je visoko afirmisani trener, što se događa u našem okruženju, ali ti treneri koštaju 500-600 hiljada evra i uz to idu dobri automobili i stanovi. Mi toliko novca nemamo"

"Domaćih afirmisanih gotovo da nema, razmišljalo se o Saši Obradoviću, ali je čovjek u Monaku, pod ugovorom, on je Zvezdino dijete... Inače, što se tiče stranih tu se licitira sa svih mogućih strana. A, oni mediji koji najviše budu licitirali su oni koji rade protiv interesa Crvene zvezde", izjavio je on.

Čović je potom ponovio da Zvezda neće bježati od pružanja šanse mladim trenerima i još jednom podsetio na boravak Dušana Alimpijevića na klupi pretprošle sezone.

Takođe, prvi čovjek srpskog i regionalnog prvaka poslao je i poruku igračima.

"Trener je otišao, a ako dalje idemo sa šokovima, znate ko naredni ide? Pa, igrači. To im je jasno rečeno. Prema tome, svi moraju da se prodrmaju. Ako ste mnogo emotivni, tu ljubavni odnosi ne prolaze. Tu je vhunski profesionalizam, mora da postoji red, subordinacija i vrlo jasna pravila i čvrsta ruka. To nije prijetnja, već realnost. Sljedeći na redu su oni".

"Ne možete samo da imate prava, da uzimate pare i da kroz ugovor imate neke benefite. To sve morate da zaradite. Nisu to ni male pare za naše uslove", izjavio je on.

U kratkom osvrtu na rastanak sa Tomićem, Čović je dodao:

"Milan je OK čovjek, dao je svu energiju, međutim događaju se trenuci kada dođe do zasićenja, problema i tad je najbolje napraviti rastanak. I jako je bitno da se nikad ne zatvaraju vrata zadnjim dijelom tijela".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC