• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkijerija najviše naljutilo što Partizan NIJE bio u bonusu: Prazni smo!

Autor mondo.rs

U posljednjoj dionici Cedevita Olimpija postigla je 27 poena, dok je Partizan tek na 32 sekunde do kraja meča "ušao" u bonus, a trener Andree Trinkijeri vjeruje da je njegova ekipa morala da bude agresivnija u odbrani.

 Andrea Trinkijeri izjava poslije Cedevita Olimpija - Partizan Izvor: MN PRESS

Partizan ima savršenih 3-0 u Evrokupu, ali u ABA ligi se više muči!

Crno-bijeli su doživjeli drugi poraz od slovenačkih timova ove sezone na "Jadranu" pošto je poslije Primorske (68:56) u Kopru, od njih bolja bila i Cedevita Olimpija (85:69) u Ljubljani. Nije to bilo toliko slabo izdanje "valjka", ali je užasna posljednja dionica promijenila utisak o meču...

Možda će vas zanimati

 U tom dijelu utakmice Partizan je primio čak 27 poena, i postigao tek 12, ali nijedna od ove dvije stvari nije toliko pogodila Andreu Trinkijerija kao "zabušavanje" u odbrani.

Na konferenciji za medije poslije utakmice, Italijan je bio vidno razočaran podatkom da je njegova ekipa tek na 32 sekunde do kraja "ušla u bonus", pošto su njegovi igrači za vrijeme trajanja odlične serije Cedevite Olimpije napravili tek dva faula.

"Iskreno, čestitam Cedeviti Olimpija, zaslužili su pobjedu, bili su bolji u svemu: odbrana, napad, skok... Mi smo imali loš start, ali nekako smo se uspjeli vratiti, slika naše utakmice posljednja četvrtina 27:12 i nismo ušli u bonus, sve drugo nije više važno. Bili smo jako loši, prazni i znali smo, odnosno znao sam, da je moguće u ovakvom teškom periodu da se to desi...", kazao je Trinkijeri i dodao:


"Nikako nije prihvatljivo da gubiš utakmicu i da nisi u bonusu. Nismo bili dovoljno fokusirani večeras".

Trener crno-bijelih je dodao i da nije bilo energije i koncentracije kod njegovih igrača, a na dodatno pitanje o problemima u igri još jednom je ponovio da su njegovi igrači morali da "prave faulove kako bi prikazali da su mentalno prisutni".

Pokušaće to da isprave tokom naredne nedelje; prvo im slijedi meč sa Limožom u Evrokupu, a potom još jedan derbi ABA Lige protiv FMP-a.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC