• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsijeva "prevara" postigla prvu polovinu golova na "Turf muru"!

Autor mondo.rs

Posljednje Čelsijevo pojačanje prije zabrane licenciranja novih igrača i krilni napadač koji je u međuvremenu proglašen za "prevaru" postigao je het-trik za 56 minuta, ali to nije bilo sve.

Nijedan na devet, pa tri na jednoj!

Konačno se raspucao Kristijan Pulišić, 21-godišnji Amerikanac rođen u Njemačkoj, koji je potpisan prošlog januara sa zadatkom da uradi nemoguće - zamijeni novu zvijezdu Real Madrida, Edena Azara.

Posljednje Čelsijevo pojačanje prije zabrane licenciranja novih igrača i krilni napadač koji je u međuvremenu proglašen za "prevaru" postigao je prvu polovinu golova ove subote uveče u "prajm tajmu".

Možda će vas zanimati

 Potom se upisao Vilijan za 0:4, prije nego što su Džej Rodrigez i Dvajt Meknil u završnici ublažili poraz domaćih na "Turf muru".

Barnli - Čelsi 2:4 (0:2) u posljednjoj utakmici subotnjeg programa u 10. rundi Premijer lige, poslije koje su se momci Frenka Lamparda poravnali sa Lester sitijem.

Pročitajte sve rezultate, strelce i tabelu Premijer lige.

Ova runda otvorena je upravo pobjedom "lisica" od devet golova razlike, tako da je sastav sa "Stamford bridža" formalno na četvrtoj poziciji zbog slabije gol-razlike.

Čelsi je upisao šestu pobjedu od početka šampionata, a četvrtu uzastopnu. "Plavci" u narednom kolu gostuju Votfordu, koji je poslije današnjeg remija ostao na dnu tabele.

Lampardov sastav, koji zbog FIFA zabrane licenciranja novih igrača na godinu dana nije mogao da se pojačava prošlog ljeta, ove nedelje zabilježio je pobjedu i na znatno značajnijem gostovanju. U Amsterdamu, protiv Ajaksa.

Pogledajte golove sa jednog od derbija kola Lige šampiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC