• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Recept protiv "pantera"? Borbenost na ekstra visokom nivou!

Poslije rezultatski gledano, lošeg starta u novoj sezoni ABA lige, košarkaši Igokee će u ponedjeljak gostovati u Beogradu kod dosad neporaženog FMP-a.

 FMP - Igokea, ABA liga, 3. kolo, izjave Marko Barać, Dalibor Ilić Izvor: MN PRESS

"Igose" u ponedjeljak očekuje izuzetno težak posao da stignu do prve pobjede u novoj sezoni, poslije vrlo tijesnih poraza od Partizana u Latašima, potom od Mornara u Baru, a nakon toga i od Cedevita Olimpije u svojoj dvorani nakon produžetka.

Trener Aleksandrovčana Marko Barać istakao je da njegov tim ide u goste izvanrednoj ekipi koja je odlično otvorila sezonu.

Možda će vas zanimati

"Zato je ovo izuzetno zahtjevno gostovanje. FMP za mene nije iznaneđenje jer oni imaju kontinuitet u radu koji uvijek može da donese nešto dobro, kontinuitet u selekciji i bekovsku liniju koja je odlična i koja daje ton u igri", nahvalio je Barać naredne protivnike.

Ipak, ponudio je način na koji će Igokea pokušati da stigne do prvog ovosezonskog trijumfa.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

"Mi moramo odigrati prije svega u smislu borbenosti na ekstra visokom nivou što bi bio i neki recept za uspjeh u ovom meču",dodao je trener "igosa" dodavši da ima i nekih kadrovskih problema.

"Posljednju utakmicu je preskočio Kliford ali svakako igrači koji izađu na teren će biti oni najspremniji. Rašad Von je trenirao smanjenim intenzitetom, a na posljednjem treningu ćemo napraviti test intenziteta".

Mladi as "igosa" Dalibor Ilić očekuje vrlo zahtjevnu utakmicu sa "panterima", ali i ima jasan cilj u Beogradu - pobjeda.

"Igramo protiv ekipe koja je odlično otvorila sezonu, trenutno bez poraza. Jako neugodna na svom terenu, sklopljena od iskusnih i mladih igrača. Sigurno da nas očekuje psihički teška utakmica sa velikom fizičkom potrošnjom. Kvalitetno smo radili u toku nedelje, pripremali smo se za protivnika najbolje moguće, kako bismo otišli sa jasnim ciljem da upišemo prvu pobedu u ovoj sezoni. Znamo kvalitet FMP-a i samo sa maksimalnim pristupom od samog početka možemo napraviti ono što želimo", naglasio je Ilić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC