• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan je prvi put domaćin: FMP protiv nas uvek ima dodatni motiv

Autor mondo.rs

Crno-beli završili seriju gostovanja i spremni su za prvi "jadranski" meč pred svojim navijačima. Gost ima perfektan skor, 4-0.

 Partizan-FMP-najava-utakmice-Andrea-Trinkijeri-Uvek-imaju-dodatni-motiv-protiv-nas Izvor: MN PRESS

Posle duge serije gostovanja, Partizan će u subotu biti domaćin u utakmici ABA lige.

Ekipa Andree Trinkijerija je nakon gostovanja Igokei, Primorskoj, Mornaru i Olimpiji Cedeviti dočekala utakmicu pred svojim navijačima, koju će u subotu odigrati u hali "Aleksandar Nikolić" od 20 časova, protiv FMP-a.

Možda će vas zanimati

Crno-beli ulaze u taj meč u odličnom raspoloženju, posle nastavka perfektnog niza u Evrokupu i sa ambicijom da poprave trenutni "jadranski" skor (2-2). Takođe, u Partizanu naglašavaju da su svesni dodatnog motiva koji "panteri" imaju protiv njih.

Možda će vas zanimati


"Iza nas je dugačak put, zbog puno gostovanja... A, ispred nas još duži put do našeg cilja. Dočekujemo FMP, koji nema poraz u ABA ligi, koji igra u ritmu jedne utakmice nedeljno, dakle ima vremena za trening i za oporavak i koji uvek igra sa dodatnim motivom protiv nas. Mi igramo pred svojim navijačima i učinićemo sve da ih pametnom igrom obradujemo", istakao je Trinkijeri.

Tim Vladimira Jovanovića ostvario je sve četiri pobede u utakmicama ABA lige i takođe u dobrom trenutku ulazi u narednu regionalnu rundu. Na kvalitete tima iz Železnika u najavi utakmice podsetio je krilni centar crno-belih, Stefan Birčević.

"Čeka nas veoma važna utakmica protiv veoma talentovane ekipe. Otvorili su sezonu veoma dobro, dobili prve četiri utakmice i sigurno da će sutra biti jako motivisani i da će igrati sa dosta samopouzdanja. Sa druge strane, mi moramo da iskoristimo svoje prednosti i da ih uvedemo u ritam utakmice koji nama više odgovara. Biće to teška, ali verujem i zanimljiva utakmica u kojoj nam pobeda puno znači", izjavio je on.

Partizan je u najavi utakmice podsetio da je ovaj meč "preseljen" iz Štark arene zbog zauzetosti dvorane na Novom Beogradu i uz to saopštio da je raspored sedenja za vlasnike sezonskih karata iz Arene isti kao na nedavno odigranom meču protiv Lokomotive Kubanj.

Parovi 5. kola:

Krka - Primorska 20

u subotu

Mornar - Cedevita OLimpija 18
Partizan - FMP 20

u nedelju

Mega - Budućnost 12
Cibona - Zvezda 18
Igokea - Zadar 20

Tabela: Cedevita Olimpija 4-0, FMP 4-0, Budućnost 3-1, Primorska 3-1, Crvena zvezda 2-2, Mornar 2-2, Partizan 2-2, Krka 2-2, Cibona 1-3, Mega 1-3, Igokea 0-4, Zadar 0-4.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC