• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OKK Spars u nastavak sezone sa novim trenerom: Goran Šehovac podnio ostavku

Autor mondo.ba

U osam do sad odigranih utakmica, Spars je upisao samo jednu pobjedu.

OKK Spars, aktuelni vicešampion Bosne i Hercegovine i jedan od tri predstavnika BiH u ABA 2 ligi, danas je ostao bez trenera.

Naime, dosadašnji šef struke Sarajlija Goran Šehovac, nekadašnji trener Bosne, Slavije, Građanskog i Vogošće, odlučio je da podnese ostavku na ovu funkciju (na koju je imenovan u julu, op.a.) nakon izuzetno lošeg starta sezone

Možda će vas zanimati

Ekipa Sparsa je, naime, u prvih osam mečeva u svim takmičenjima upisala samo jednu pobjedu. U drugom razredu regionalnog takmičenja Spars još uvijek nije osjetio slast pobjede, te je "zakovan" za dno tabele kao jedini tim sa "nulom" kad je riječ o pobjedama.

U Ligi BiH Spars, koji je prošle sezone igrao finale plej-ofa protiv Širokog Brijega, u prva tri meča ostvario je samo jedan trijumf, što je učinak koji je u ovom trenutku dovoljan tek za deveto mjesto.

"Ostavku podnosim isključivo iz razloga kako bi se desio neki pozitivan šok u ekipi jer je očigledno došlo do zasićenja. Ekipi i klubu želim mnogo sreće i uspjeha u narednom periodu", rekao je Šehovac za zvanični sajt kluba.

Priliku za prvi trijumf u ABA 2 ligi Spars će tražiti u glavnom gradu BiH protiv Heliosa, a već prekosutra će u Bratuncu pokušati da stigne do druge pobjede u najjačem košarkaškom rangu u Bosni i Hercegovini.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC