• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dali trojicu za njega, odigrao 6 mečeva, pa kaže: Čikago Bulsi? Moguće je!

Autor mondo.rs

Trend "vraćanja kući" prisutan je u NBA ligi, letos su se "vratili" Durent i Lenard, a o tome izgleda razmišlja i nova zvezda Lejkersa, Dejvis.

Los Anđeles Lejkersi odrekli su se letos Lonza Bola, Brendona Ingrama i Džoša Harta kako bi ubedili Nju Orleans Pelikanse da puste Entonija Dejvisa godinu dana pre isteka saradnje i tako ispunili veliku želju Lebronu Džejmsu.

Posle svega šest utakmica u žuto-ljubičastom, jedan od najdominantnijih visokih igrača sveta ušao je u svojevrstan flert sa Čikago Bulsima i rekao da ne bi imao ništa protiv da se vrati u rodni grad kao slobodan agent narednog leta.

Možda će vas zanimati

Trend "vraćanja kući" već neko vreme prisutan je u NBA ligi, a posle čuvenog povratka "Kinga" Džejmsa u Ohajo posle četiri godine u Majami Hitu, letos su slično uradile još dve velike zvezde - Kevin Durent izabrao je Netse kako bi se vratio u Njujork, a Kavaj Lenard potpisao za Kliperse ne bi li bio bliže rodnom El-Eju.

Utoliko, Dejvisova izjava u američkim medijima nije shvaćena samo kao kurtoazija u situacijama kada bi odgovor: "Ne, ne bih" bio prilično nepristojan, ali i neprofesionalan.

"Iskreno, ništa ne može da se meri sa uživanjem koje donosi igranje kod kuće. Ne znam... Mislim, postaću slobodan agent naredne godine, pa ćemo videti. To je jedna od mogućnosti", odgovorio je Dejvis na pitanje koje mu je postavio jedan dečak prilikom njegove posete lokalnoj osnovnoj školi.

Dejvis je prošlog februara tokom Ol-stara rekao da je Čikago "košarkaška Meka".

Da li je to Dejvis mogao da zna ili ne, tek novinar mreže ESPN Erik Vudjard zabeležio je ovaj snimak i on je prilično brzo obišao Sjedinjene Države i planetu.

Ova izjava data iz kurtoazije ili ne svakako ne znači da će 26-godišnjak sa Kentikija, koji je pre sedam godina bio prvi pik na NBA draftu, zaista i zaigrati za Bulse naredne sezone. Međutim, teško je iz nje zaključiti da Ej-Di vidi sebe dugoročno u Los Anđelesu i Lejkersima.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC