• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Barsi: Mirotić i ostali "smenjuju" Pešića, Ljuti na njegove metode!

Autor mondo.rs

Ovo ne zvuči previše optimistično za srpskog stručnjaka...

 Barselona-svadja-Svetislav-Pesic-i-igraci-Nikola-Mirotic-i-drugi-nezadovoljni Izvor: MN PRESS

Košarkaški klub Barselona uložio je ovog leta velika sredstva kako bi ponovo uspostavio dominaciju Evroligom, ali se već javljaju prvi problemi...

Kako prenosi madridska "Marka", bez obzira na to što su rezultati u Evroligi dobri, postoje igrači koji imaju zamerke na rad trenera Svetislava Pešića, jednog od najvećih trenera koga je evropska košarka ikada imala.

Možda će vas zanimati

Navodno, atmosfera u svlačionici je veoma loša pošto su pojedini košarkaši nezadovoljni Pešićevim metodama rada, a izgleda da ih je sve više.

"Animozitet prema Pešiću je sve veći i jači", navodi današnja "Marka".

I to ne samo među onima koji ga poznaju iz prošle sezone već i od igrača koji su tek stigli u klub. Novim košarkašima je trebalo malo vremena kako bi se uverili u to da su negativni komentari starih košarkaša o treneru Pešiću istiniti",
piše ovaj madridski list koji je naklonjen, nije teško pogoditi, najvećem rivalu Barselone - Real Madridu.

Izvor: MN PRESS


Navodi se da je jedan od nezadovoljnih Oriola, koji je odlično igrao na Mundobasketu, dok sada gotovo ne igra, ista je situacija i sa Šmitsom, dok je veći problem što je Pešić u sukobu sa onima koji imaju najveću minutažu i trebalo bi da budu nosioci ove sezone.

"Jasno se na licima igrača vidi koliko su nezadovoljni Pešićem. Čak je pomalo ružno videti kakve gestikulacije pravi Mirotić dok Pešić daje instrukcije na tajm-autu. I nije jedini...", navodi "Marka" i zaključuje da u klubu i dalje veruju Pešiću, ali znaju za probleme.

REZULTATI SU DOBRI

Barselona u Evroligi ima učinak 5-1, poslednja je ekipa u takmičenju koja je doživela poraz, iako od početka takmičarske godine imaju problema sa povredama. Kada je u pitanju ACB liga - tamo imaju učinak pet pobeda i dva poraza.

"Ako je suditi prema licima igrača Barselone, Pešić je već bivši. Višemilionski projekat može propasti jer požar na vreme nije ugašen".

Videćemo da li će uskoro rukovodstvo kluba nešto menjati pošto je "Kari" ipak veliko trenersko ime i s Barselonom je već pravio uspehe. Osvojio je Evroligu 2003. godine, a onda se vratio u Kataloniju kada im je "gorelo pod nogama".

Pešić je od 2018. godine ponovo na klupi Barselone i doneo im je dva Kupa Kralja, da bi ovog leta dobio pojačanja u vidu Nikole Mirotića, Aleksa Abrinesa, Brendona Dejvisa, Malkoma Dilejnija i Korija Higinsa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC