• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bjelica dobro zna koliko se Bogdanović mučio: Baš mu je ovo trebalo!

Autor mondo.rs

Fantastične partije srpskih košarkaša iz Sakramenta, pa poruka Bjelice za Bogdanovića koji je odigrao najbolji meč od Kine...

 Bogdan-Bogdanovic-25-poena-i-10-asistencija Izvor: MN PRESS

Velika pobjeda Sakramenta!

Kingsi su loše počeli sezonu, možda igrali i najlošije od svih timova u NBA, ali polako se dižu iz utakmice u utakmicu, a pobjeda protiv Portlanda (107:99) u noći između utorka i srijede možda bude i prekretnica za njih u ovoj takmičarskoj godini.

Možda će vas zanimati

Ogroman doprinos pobjedi dali su srpski košarkaši - Bogdanović i Bjelica - koji su odigrali najbolje partije od početka sezone, nagovijestivši da mogu da imaju dosta veću ulogu u timu.

Bogdanović je utakmicu završio sa 25 poena i 10 asistencija, što je značajan pomak u odnosu na početak godine u Kingsima kada se najviše pričalo o njegovom ugovoru, a pod tim pritiskom imao je vrlo loš učinak iz igre (27,5% šut), ali se to vraća na "normalu".


"Mislim da sam iskusan košarkaš i mogu da se prilagodim svakoj ulozi ovdje. Pokušavam uvijek da igram da pobijedimo, danas je bilo 10 asistencija, a najviše od svega sam zadovoljan pobjedom", kazao je Bogdan koji je potom uz osmijeh prebacio fokus na sljedeći meč.

"Bila je ovo dobra utakmica za mene, ali slejdeća je u Los Anđelesu. Moramo odmah na njih da se fokusiramo", poručio je srpski košarkaš.

Sigurno se sjećate i da je postigao trojku za pobjedu protiv Lejkersa prethodne godine, i djeluje da ga oni posebno motivišu, a prema njegovim riječima hemija u ekipi je trenutno odlična, i da je bila sjajna uprkos svim porazima prije toga...

Bogdanović
Izvor: YouTube/House of Highlights

Odličnu partiju pružio je i Nemanja Bjelica koji je imao dabl-dabl učinak od 19 poena i 12 skokova, dok je doprinio i asistencijama, imao ih je četiri.

"Sjajna pobjeda, posebno pred našim navijačima, moramo da dobijemo svaku ovdje ako hoćemo u plej-of. Stvarno treniramo vrijedno, izgubili smo neke lake utakmice, ali imamo odlične trenere i već smo zajedno dugo, rastemo...", kazao je "Beli" i potom ispravio reportere.

Htjeli su da ga pitaju za partiju "Bogija", ali su Bogdanovića prekrstili u "Beli".

"Mislite Bogi?", rekao je naš krilni košarkaš.

"Baš mu je trebalo ovo, ovakva utakmica. Osjećao se dobro, pravio je dobre odluke", pohvalio je svog saigrača iz Kingsa i reprezentacije Srbije.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC