• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan spremio osvetu Ritasu - pobjeda u Areni za TOP16 Evrokupa

Autori mondo.rs Autori Beta

"Svi još mogu da izbore plasman u Top 16 i sigurno je da će u posljednja tri kola dati sve od sebe da to i ostvare", rekao je Andrea Trinkijeri.

 Evrokup - Partizan - Lietuvis Ritas za TOp 16 Izvor: MN PRESS

Trojka bjeloruskog košarkaša Artsjoma Parahovskog, u posljednjoj sekundi utakmice, donijela je pobjedu Ritasu protiv Partizana i tako uskratila "valjku" šansu da se nađe u TOP8 Evrokupa. Godinu dana kasnije Parahovski je član Partizana, a u Beograd ponovo dolazi Ritas.

Trener crno-bijelih Andrea Trinkijeri rekao je da je Ritas težak protivnik, ali da se nada da će njegova ekipa pobijediti i pred svojim navijačima obezbijediti plasman u Top 16 fazu Evrokupa.

Možda će vas zanimati

  "Ritas je težak protivnik, tim sa velikim ambicijama i sjajnim pojedincima. Pobijedili smo ih u Vilnjusu, ali nećemo zaboraviti prošlu godinu i način na koji su nas eliminisali u borbi za Top 8. Nadam se da će Beogradska arena biti puna i da ćemo obezbijediti mjesto u Top 16 pred našim navijačima", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Meč osmog kola igra se u srijedu od 20 časova u Beogradskoj areni protiv Ritasa. Crno-bijeli su drugi na tabeli skorom od pet pobjeda i dva poraza, koliko ima i prvoplasirana Venecija, Tofaš ima pobjedu manje, a Ritas tri pobjede i četiri poraza. Lokomotiva je pretposljednja sa dvije pobjede i pet poraza, koliko ima i posljednjeplasirani Limož.

"Ukoliko pogledamo izgled tabele u našoj grupi, biće nam jasno da svi timovi i dalje imaju puno razloga da se bore i imaju za šta da igraju. Svi još mogu da izbore plasman u Top 16 i sigurno je da će u posljednja tri kola dati sve od sebe da to i ostvare", naveo je Trinkijeri.


Zamjenik kapitena Partizana Rade Zagorac rekao je da ekipa mora da pruži maksimum.

"Još jedna teška utakmica u nizu za nas. Poslije pet vezanih pobjeda, spojili smo dva poraza u Evrokupu i sada želimo da damo sve od sebe kako bismo već sutra, pred našim navijačima, izborili Top 16. Ritas je odličan tim i siguran sam da ćemo biti u problemu ukoliko izgubimo fokus makar i na minut. Zbog toga, sutra moramo biti na maksimumu", naveo je Zagorac.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC