• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkijeri: Derbi kao sa tegovima... Biće "parti" u Areni!

Autor mondo.rs

Trener crno-belih još jednom se osvrnuo ka derbiju i najavio borbu protiv Ritasa u sredu. "Oni će sigurno biti dobri", naglasio je.

 Andrea Trinkijeri: Derbi kao sa tegovima... Biće "parti" u Areni! Izvor: MN PRESS

Prvi put ove sezone, Partizan će odigrati uzastopne utakmice u Štark areni.

Tri dana posle izuzetno borbenog derbija protiv Crvene zvezde, crno-beli će na Novom Beogradu ugostiti Ritas, u utakmici u kojoj će imati treću "meč loptu" za plasman u Top 16 fazu Evrokupa.

Možda će vas zanimati

Prethodne dve, protiv Venecije i Tofaša, nisu iskorišćene, a Andrea Trinkijeri želi da pobeda u derbiju vrati crno-bele u dobar momenat sa početka takmičarske godine.

"Sezona jedne ekipe nije nikad linija. Imali smo super momenat na početku, a onda smo bili manje briljantni. Bili smo spori, imali smo povrede, a sad se nadam da će opet biti dobar momenat. Ova utakmica dolazi u pravom trenutku", izjavio je on na treningu crno-belih u Štark areni.

Upitan za Ritasove kvalitete, italijanski stručnjak rekao je da će Litvanci sigurno igrati dobro.

"Baš poštujem Ritas, igraju sa svima do kraja. Još su u igri da prođu grupu... Oni igraju i mi moramo igrati 40 minuta. Neće se sigurno predati i sigurno neće igrati loše. Ako mislimo da će tako biti, na lošem smo putu. Moramo da igramo 40 minuta, da pazimo na velike stvari, male stvari, na detalje, na koncentraciju... Moramo imati opet energiju da igramo čvrst meč".

Sa distance od dva dana, Trinkijeri ne razmišlja više o "večitom derbiju" i pobedi u borbi dužoj od dva sata.

"Zaboravio sam utakmicu, to mi je posao. Gledam samo na sledeću. Igrači su osetljiviji na te stvari, a ja moram da mislim na utakmicu i da pripremim meč najbolje moguće. Moramo da se oporavimo. Nema tu zezanja. Bila je izuzetno teška utakmica sa Zvezdom, u jednom trenutku sam osećao kao da su nam stavili tegove. Sve je bilo sporo, teško, tvrdo... Prošlo je tri dana, nema mnogo priče".

Komentarišući "vezane" utakmice svog tima na Novom Beogradu, Trinkijeri je naglasio da se nada da će domaći teren crno-belih postati sve jači.

"To je četvrti trening u ovoj hali. Biće to festival. Parti ("žurka", na engleskom). Nadam se da će to sada postati naša kuća sve više i više"

Duel Partizan - Ritas počeće u sredu u 20 časova.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC