• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogi znao da je to bilo veče za rekord, a saigrači ga hvale: "On je ludak"

Autor mondo.rs

Bogdanović posle rekorda karijere na meču protiv Finiksa izjavio da problem koji je osetio u finišu meča nije ozbiljan, da je u pitanju bio samo grč i da će biti spreman za naredni duel protiv Bruklina u petak

Bogdan Bogdanović podesio je "nišanske sprave" na meču protiv Finiksa i stigao do rekorda NBA karijere.

Sakramento je pobedio rezultatom 120:116, a Bogdanović je predvodio Kingse sa 31 poenom (šut iz igre 11/14), uz sedam asistencija i četiri skoka.

Možda će vas zanimati

"Odlično sam se osećao na terenu. Svaki put osećam da je to to veče. Nastavljam da radim svaki dan i ovakve stvari se isplate kada igraš na isti način", rekao je Bogdanović posle utakmice, uz napomenu da ekipa mora da igra bolje u završnicama i sačuva prednost.


Sakramento je stigao do šeste pobede ove sezone u ukupno 13 odigranih utakmica.

"Kako kaže trener Luk Volton mnogi timovi dožive poraze kako bi naučili iz njih. Imamo sreće da učimo tokom utakmica i uspevamo da dobijemo", napomenuo je srpski reprezentativac.

Bogdanović je zabrinuo trenera i navijače u finišu meča kada je morao da napusti teren zbog problema sa nogom, ali je posle meča izjavio da je u pitanju bio samo grč.

"Mislim da je to bio samo grč u butini, sada se osećam OK i nadam se da ću biti spreman za naredni meč protiv Bruklina u petak", uz osmeh je dodao Bogdan.

Rekord karijere srpskog košarkaša: 31 poen, 4 skoka, 7 asistencija, 3 ukradene lopte.
Izvor: YouTube

Badi Hild, koji ove sezone ima vrlo zapaženu ulogu u timu Sakramenta, nahvalio je Bogdanovića, ali i Nemanju Bjelicu, koji je takođe odigrao dobar meč - 17 poena uz osam skokova.

"Bogi je ludak, igrao je odlično. Kod nas nikada ne znate ko će iskočiti. To može biti Beli, mogu biti ja, Bogi... Uvek je tu neko ko će kazniti rivala", naveo je Badi Hild.

"Najzanimljivije u našem timu je to što svi uživamo u uspehu svakog igrača. Igramo timski, volimo da delimo loptu, i to je veoma važno, jer će nam pomoći da rastemo kao ekipa", napomenuo je Hild.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC