• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Loptica prebačena u "dvorište" komesara, Šahdanović suspendovan (FOTO)

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Stigla Odluka Registracione komisije Rukometnog saveza BiH, čeka se reakcija komesara Premijer lige BiH Srđana Jovića.

 Halil Šahdanović nije imao pravo nastupa protiv Borca, suspendovan, komesar odlučuje o žalbi Borca Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Registraciona komisija Rukometnog saveza BiH (RS BiH) u sastavu Mileta Kekić, Čedomić Đukić i Fetah Kadrić, na jučerašnjoj sjednici konstatovala je da rukometaš Gračanice Halil Šahdanović nije imao pravo nastupa za svoj klub u duelu sa Borcem m:tel, u derbiju 8. kola Premijer lige BiH (21:25), niti za bilo koji drugi klub, s obzirom da je i dalje registrovan u Austriji, te je odlučila da pomenutog igrača suspenduje do okončanja postupka.

Više o Slučaju Šahdanović

Takođe, iz Registracione komisije upućen je prijedlog komesaru Premijer lige BiH Srđanu Joviću, da u skladu sa propozicijama takmičenja Premijer lige BiH donese odgovarajuću odluku u vezi sa žalbom RK Borac m:tel, te pokrene disciplinski postupak protiv RK Gračanica, te samog Šahdanovića.

Registraciona komisija uputila je zahtjev da Upravni odbor RS BiH preko kancelarije Saveza izvrši provjeru svih rukometaša i rukometašica Premijer lige BiH za sezonu 2019/20, kako bi se ispitale eventualne nepravilnosti u vezi sa registracijom igrača i igračica u domaćim takmičenjima, odnosno da bi se spriječile nepravilnosti suprotne aktima BiH.

Od klubova je zatraženo da u roku od sedam dana dostave podatke o registrovanim igračima koji su ranije nastupali za inostrane klubove.

"Protiv klubova koji ne dostave tražene podatke ili budu namjerno izostavljeni podaci, preduzeće se mjere u skladu sa aktima RS BiH", poručeno je u Odluci Registracione komisije.

Izvor: MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC